Microsoft Flight Simulator - a PC-s Game Pass ásza

A nemrég megjelent Microsoft Flight Simulator a játéksorozat legjobb rajtját produkálta, emellett az Xbox Game Pass PC-s ágának legtöbb játékossal rendelkező nyitányát tudhatja magáénak. A fejlesztők eldicsekedtek a számokkal.

A Microsoft repülőgép-szimulátorainak legújabb darabja néhány hete futott be, mi a tesztünkben imádtuk. És ezzel nem voltunk egyedül. A fejlesztők blogposztban tudatták, hogy a Microsoft Flight Simulator sorozatának legsikeresebb tagjává vált. Emellett az Xbox Game Pass PC-s részlegének valaha volt legjobb nyitányát produkálta, több mint egymillió játékos játszik vele.

Huszonhat milliónál több repülőutat tettek már meg a játékban, ami több mint egymilliárd repült mérföldet jelent – ez annyi, mintha negyvenezerszer körberepülnénk a Földet. A legnépszerűbb reptér a New York-i John Fitzgerald Kennedy nemzetközi repülőtér, az eddigi leghosszabb, egybefüggő repülés pedig tíz óránál is hosszabb volt.

A fejlesztők biztosítottak minket arról, hogy ez még csak a kezdet: további frissítésekre és DLC-kre számíthatunk a jövőben. A Microsoft Flight Simulator egyelőre PC-n érhető el csak, de majd az Xbox konzoljaira is megjelenik, illetve VR-támogatást is fog kapni.

26 komment - szólj hozzá!