Microsoft Flight Simulator - a PC-s Game Pass ásza

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 4.
  • Hír
Link másolása
A nemrég megjelent Microsoft Flight Simulator a játéksorozat legjobb rajtját produkálta, emellett az Xbox Game Pass PC-s ágának legtöbb játékossal rendelkező nyitányát tudhatja magáénak. A fejlesztők eldicsekedtek a számokkal.

A Microsoft repülőgép-szimulátorainak legújabb darabja néhány hete futott be, mi a tesztünkben imádtuk. És ezzel nem voltunk egyedül. A fejlesztők blogposztban tudatták, hogy a Microsoft Flight Simulator sorozatának legsikeresebb tagjává vált. Emellett az Xbox Game Pass PC-s részlegének valaha volt legjobb nyitányát produkálta, több mint egymillió játékos játszik vele.

Huszonhat milliónál több repülőutat tettek már meg a játékban, ami több mint egymilliárd repült mérföldet jelent – ez annyi, mintha negyvenezerszer körberepülnénk a Földet. A legnépszerűbb reptér a New York-i John Fitzgerald Kennedy nemzetközi repülőtér, az eddigi leghosszabb, egybefüggő repülés pedig tíz óránál is hosszabb volt.

A fejlesztők biztosítottak minket arról, hogy ez még csak a kezdet: további frissítésekre és DLC-kre számíthatunk a jövőben. A Microsoft Flight Simulator egyelőre PC-n érhető el csak, de majd az Xbox konzoljaira is megjelenik, illetve VR-támogatást is fog kapni.

26.
26.
crytek
Véget ért a pc-s game pass béta állapot. 17-töl $9.99-be fog kerülni a PC-s Game Pass. A GPU ára változatlanul $14.99 marad majd, és a sima PC-s Game Pass-ba is bekerül az EA Play.
24.
24.
delphijos
#23: https://youtu.be/_Cbz8jFaqNE

Így azért egész más játszani vele :)
23.
23.
GAMEROD
Helyes hogy egyre népszerűbbé válik a játék, mondjuk ezelőtt is elég nagy tábora volt, külön perifériákat gyártanak hozzá, elég sok külső szoftvercég is körbevette azóta kiegészítőkkel. Úgy kell rá tekinteni, mint egy felépíthető alapra, majd Pest is szebb lesz, ha kiadják az itteni fejlesztők a kidolgozottabb repülőteret és a várost. Szerintem mindenkinek bejön aki utazik repülőgépen vagy nyaralni jár. Minden térség hangulatát hozza.
22.
22.
GAMEROD
#3: Még én is kinyitottam. Megvan a maga hangulata.
21.
21.
#20: Lesz egy kurzor valószínűleg és a műszerfalon nyomod, mint előben, amikor repülővel mész a penny-be.
20.
20.
Őrnagy
Mondjuk azt olvastam, hogy kb 100 billentyű kell az irányításhoz. Ez kontival hogy lesz megoldva? Ilyen kombinációkat kell majd csinálni, hogy AA RB Rt - jobbra kanyar? XXYA - futómű ki!?
:D
16.
16.
Zuzmo
#15: Elég, de 120 giga hely kell hozzá, lehetőleg ssd-n.
300 forint az első hónap a pc-s game passből, amúgy meg 1390 Ft, úgyhogy inkább ezzel érdemes kipróbálni, mint steamen vagy ms store-ból megvenni látatlanban.
15.
15.
Gerzson95
I5 7400 gtx 1060 6gb és 16 gb ram elég low full hd-ra?
13.
13.
#12: A jelen generációból Xbox One X-re és a sima Xbox One-ra is lesz elméletileg. Inkább a One X verzió a reális, de ki tudja, lehet, hogy kijön a sima One-ra is. Elvileg azon dolgoznak, hogy jöjjön arra is. Illetve a két új box-ra is jön. Playstation-ön egyik generáción sem lesz, mert a Microsoft és a Sony üzleti konkurensek és exkluzív megjelenésekkel akarnak hatni egymásra.
12.
12.
semike
#11: Mármint úgy kérdezném, hogy nem az új gépre hanem a mostani genre.
11.
11.
#9: Benne van a hírben, hogy hamarosan jön Xbox-konzolokra. De ezt amúgy Microsoft játékoknál (ennek pl elég hamar fel lehet ismerni a címéből, hogy az) bátran megkockáztathatod, hogy vannak PC-re és Xbox-okra is és nem fogsz csalódni a megérzésedben.
9.
9.
semike
Ez a játék jön majd valamikor konzolra , vagy csak pc?
Köszi
8.
8.
delphijos
#3: Azért lássuk be azt is, hogy az ilyesmi tényleg erősen rétegjáték. Eleve nagyon sok ember játszik, és a többségnek se türelme / ideje / kedve nincs egy szimulátorban elmerülni.
7.
7.
delphijos
#6: Nagyon szép munka. Gratula.
5.
5.
sasncore
#4: Plusz, komoly pálinka mennyiségében fogadnék arra hogy a sok pozitív értékelés támogatói tartalom. Plusz 300 Ft os XBOX akciós előfizu is működik PC-én ha még nem volt.
4.
4.
sasncore
#3: Promóciónak szánták véleményem szerint az előfizetéshez, plusz pc platformon tesztelik hogy ki legyen javítva az új konzoluk indulására.
3.
3.
GemForge
Persze hogy Game Pass, különben sztem nem nagyon lehetne vele dicsekedni. Szép, meg minden, de nem hiszem, hogy túl sokan kinyitnák ezért a bukszájukat...
1.
1.
balint23h
Kar hogy folyton lefagy vagy ossze omlik. Gyakorlatilag alfa verzioban jelent meg...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...