Microsoft Flight Simulator - a PC-s Game Pass ásza

A nemrég megjelent Microsoft Flight Simulator a játéksorozat legjobb rajtját produkálta, emellett az Xbox Game Pass PC-s ágának legtöbb játékossal rendelkező nyitányát tudhatja magáénak. A fejlesztők eldicsekedtek a számokkal.
  • Írta: gorien

Kommentek

#26
Véget ért a pc-s game pass béta állapot. 17-töl $9.99-be fog kerülni a PC-s Game Pass. A GPU ára változatlanul $14.99 marad majd, és a sima PC-s Game Pass-ba is bekerül az EA Play.
#25
#21: +1
#24
#23: https://youtu.be/_Cbz8jFaqNE

Így azért egész más játszani vele :)
#23
Helyes hogy egyre népszerűbbé válik a játék, mondjuk ezelőtt is elég nagy tábora volt, külön perifériákat gyártanak hozzá, elég sok külső szoftvercég is körbevette azóta kiegészítőkkel. Úgy kell rá tekinteni, mint egy felépíthető alapra, majd Pest is szebb lesz, ha kiadják az itteni fejlesztők a kidolgozottabb repülőteret és a várost. Szerintem mindenkinek bejön aki utazik repülőgépen vagy nyaralni jár. Minden térség hangulatát hozza.
#22
#3: Még én is kinyitottam. Megvan a maga hangulata.
#21
#20: Lesz egy kurzor valószínűleg és a műszerfalon nyomod, mint előben, amikor repülővel mész a penny-be.
#20
Mondjuk azt olvastam, hogy kb 100 billentyű kell az irányításhoz. Ez kontival hogy lesz megoldva? Ilyen kombinációkat kell majd csinálni, hogy AA RB Rt - jobbra kanyar? XXYA - futómű ki!?
:D
#18
#14: One X-en elfutna a Flight Simulator (mondjuk közepes grafikával, 30 fps 1080p), de ha a sima One verzió olyan lesz, hogy nincs pofájuk pénzt elkérni érte, akkor lehet csak a következő generációra jelentetik inkább meg.
Az XCloud lehetne még megoldás, hogy fusson a sima One-on. Mondjuk nem lehetne megvenni, csak a game pass ultimate-tel tudnál vele játszani, streamingen keresztül.
#17
#14: Az a probléma, hogy jelenleg nincs megerősítve, hogy One-ra is kijön a Flight Simulator, annyi volt, hogy Xbox-ra. A Series S még mindig nem lett hivatalosan bemutatva, lehet hogy emiatt nem mondhatták, hogy jön erre és erre is, nem rakhatták ki a logókat a trailerek végére.
Sima One-ra nem egyszerű megoldani, hogy vállalható legyen a grafikája, főleg hogy leginkább a lenyűgöző látvány miatt nagy a hype a játék körül.
#16
#15: Elég, de 120 giga hely kell hozzá, lehetőleg ssd-n.
300 forint az első hónap a pc-s game passből, amúgy meg 1390 Ft, úgyhogy inkább ezzel érdemes kipróbálni, mint steamen vagy ms store-ból megvenni látatlanban.
#15
I5 7400 gtx 1060 6gb és 16 gb ram elég low full hd-ra?
#13
#12: A jelen generációból Xbox One X-re és a sima Xbox One-ra is lesz elméletileg. Inkább a One X verzió a reális, de ki tudja, lehet, hogy kijön a sima One-ra is. Elvileg azon dolgoznak, hogy jöjjön arra is. Illetve a két új box-ra is jön. Playstation-ön egyik generáción sem lesz, mert a Microsoft és a Sony üzleti konkurensek és exkluzív megjelenésekkel akarnak hatni egymásra.
#12
#11: Mármint úgy kérdezném, hogy nem az új gépre hanem a mostani genre.
#11
#9: Benne van a hírben, hogy hamarosan jön Xbox-konzolokra. De ezt amúgy Microsoft játékoknál (ennek pl elég hamar fel lehet ismerni a címéből, hogy az) bátran megkockáztathatod, hogy vannak PC-re és Xbox-okra is és nem fogsz csalódni a megérzésedben.
#10
#6: Királyság :)
#9
Ez a játék jön majd valamikor konzolra , vagy csak pc?
Köszi
#8
#3: Azért lássuk be azt is, hogy az ilyesmi tényleg erősen rétegjáték. Eleve nagyon sok ember játszik, és a többségnek se türelme / ideje / kedve nincs egy szimulátorban elmerülni.
#7
#6: Nagyon szép munka. Gratula.