Régóta várt bejelentésekkel készül a Ubisoft?

Több forrás is arról árulkodik, hogy végre megtörhet a jég, és a jövő heti Ubisoft Forwardon bejelenti a francia stúdió, hogy nem csak a Splinter Cell-, de a Prince of Persia-sorozat is visszatérhet.

Az elmúlt években a Ubisoft gúnyos tréfát űzött, mind a Splinter Cell-, mind a Prince of Persia-játékok rajongóival, hiszen bár mind a két franchise-hoz hozzányúlt ilyen-olyan formában, de új részt egyik széria sem kapott. Azonban könnyen lehet, hogy ez hamarosan megváltozik.

Jason Schreier szerint ugyanis a jövő hét csütörtökön esedékes Ubisoft Forwardon jelentik be a korábban már (szintén általa) pletykált Prince of Persia-remake-et. Schreier általában megbízható információkkal rendelkezik, de azért előre még senki ne bontson pezsgőt.

A herceg mellett talán Halász Samu is visszatérhet, nemrég ugyanis a francia stúdió megújította a Splinter Cell védjegyet. Ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy szeptember 10-én bejelentenek hozzá egy rendes folytatást, de mint tudjuk, a remény hal meg utoljára.

Mi mindenesetre örülnénk, ha nem csak a Netflixen látnánk viszont Samet, ahogy a Prince of Persia-sorozat is visszatérhetne - a VR-szabadulószoba mellett - PC-kre és konzolokra.

6 komment - szólj hozzá!