Nem késik többet a Cyberpunk 2077

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 5.
  • Hír
Link másolása
A CD Projekt RED megtartotta a szokásos negyedéves pénzügyi helyzetjelentését, amely során letette a kisdobosesküt: a Cyberpunk 2077 nem fog többet késni, jelenleg is kőkeményen dolgoznak azon, hogy befejezzék a játékot.

Normális esetben nem igazán van hírértéke annak, ha egy játék a tervek szerint boltokba kerül, akadnak azonban olyan címek, ahol egy csúszás apokaliptikus csapással ér fel mind a játékosok, mind a készítők befektetői számára. A Cyberpunk 2077 márpedig ilyen játék, a CD Projekt RED ezért igyekezett megnyugtatni mindenkit arról, hogy többet nem fog csúszni az RPG.

Piotr Nielubowicz, a lengyel csapat pénzügyi igazgatója a legutóbbi negyedéves pénzügyi jelentésük során szögezte le, hogy a következő alkalommal (ez decemberben esedékes) már úgy szólhat a befektetőkhöz, hogy a Cyberpunk 2077 boltokba került. A csapat állítólag az utolsó simításokat végzi már a szerepjátékon, méghozzá rendkívül intenzív munka mellett: mint mondta, a fejlesztőik jelenleg is otthonról dolgoznak, és bár új kihívásokkal kellett szembenézniük ennek kapcsán, "megbirkóznak" velük.

A Cyberpunk 2077 november 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, később pedig PS5-re és Xbox Series X-re is elérhető lesz. Ahogy a The Witcher 3-ra, úgy a cyberpunk szerepjáték next-gen verzióira is ingyenesen frissíthetünk majd.

12.
12.
Macifasz
#4: Én nemcsak, hogy szintén előrendeltem már több mint 1 éve, de mivel gyűjtőit veszek, még előleget is fizettem, hogy én mindenképpen kapjak egy példányt. :-D
9.
9.
8.
8.
#7: Előre kiperkáltam az árát, amit a fejlesztők elköltöttek már piára és nőkre, úgyhogy most jönnek nekem egy játékkal.
7.
7.
kanguru
#4: elorendeles alatt ugy erted elore leperkaltad a full arat vagy csak jelezted megvenned??? romlo forintnal meg jol is kijohetsz belole ha az elobbi ;)
6.
6.
#5: :) Ha full bugosan jönne ki, de úgy, hogy minden percben crash-el, meg a a falon jönnek át az ellenfelek, az tényleg király lenne.

Így biztos nem jön, de az teljesen kizárható, hogy olyan bugmentes legyen, mint a The Outer Worlds. Külön poén, hogy az a cucc emlékeztet a Bethesda játékokra és a teljes végigjátszás alatt egy szem legkisebb bug, vagy hiba nem volt benne, de még egy későn betöltődő textúra sem.

Na ilyen nem lesz a Cyberpunk :) Mondjuk, ha tetszik a játék én túl tudok lendülni dolgokon benne, amik miután végigvittem már ki is lesznek patch-elve.
5.
5.
Hab
#4: Azért irónikus lenne, ha visszanyalna a fagyi és bugosan jönne ki :D
4.
4.
#3: Én is már egy év három hónapja előredeltem és közben az óta is hangoztatom, hogy nem szabad semmit előrendelni. Nem is az, hogy várom a játékot, vagy valami, de ki sem akarom próbálni ezen a gépen, hanem cserélek kártyát és procit is, hogy úgy nézzen ki, ahogy kell. Dobozos GoG-ost rendeltem, amiben van matrica is, az meg megy fel a gépházra.
3.
3.
Macifasz
Ámen. Már több mint 1 éve előrendeltem és előleget is fizettem PC-re a szobros, gyűjtői kiadásért, szóval szeretném már végre a kezembe tudni. :-D Durva lesz amúgy ez a november...új Destiny 2 DLC, új CoD, új AC, Cyberpunk 2077, és elvileg új konzolok...huh...már most kirázott a hideg, hogy leírtam. :-D
2.
2.
jarlaxle
Pont a fiam születésnapja...
1.
1.
Zedas
Erről a "halhatatlan vagyok, egyelőre" vicc jut eszembe :)

Várjuk szeretettel!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...