Bemutatkozott a Postal: Brain Damaged

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Postal Dude az évek során a kelleténél több lapátos pofont kapott a fejére, nem csoda, hogy mára teljesen meg is bolondult. Ennek a beteg elmének a legmélyebb bugyraiba vezet el bennünket a Postal: Brain Damaged.

A Running With Scissors és a Hyperstrange nem hagyják békében zülleni a videojátéktörténelem legalpáribb hősét. A Postal: Brain Damaged egy szokatlan kitérőt tesz a fő szériától, hiszen amellett, hogy a sztori zöme a főhősünk fejében játszódik, maga a struktúra is jócskán megváltozik.

Nem csupán a látvány lesz retro, de a játékmenet is, hiszen a Brain Damaged elsősorban a régi arénashooterek aranykorát idézi majd, a DOOM démonjai helyett azonban meztelen őrültek, járókeretes nagymamák és a 69-es körzet idegen lényei lesznek majd az ellenfeleink.

A Postal: Brain Damaged 2021-ben érkezik PC-re.

9.
9.
Ooorky
#8: Mostanában elég jó eladásokat produkáltak az ilyen "boomer shooter"-ek (Ultrakill, Gloomwood, Amid Evil, Wrath, Champion of Evil...) próbálják meglovagolni a trendet.
8.
8.
Zuzmo
A Kiss: Psycho Circus tűnik leginkább előképnek, ami egy húsz éve megjelent közepes szintet talán megütő játék. Serious Samtől, Painkillertől nagyon messze van...
Lehet, hogy ezt mobilra kezdték el fejleszteni, aztán valamiért pc lett belőle, más logikus magyarázatot nehezen találok.
7.
7.
kanguru
Ez valami vicc, pentium2-re keszult?
6.
6.
Heldengeist
Mielőtt erőforrásokat visznek át egy másik projekthez, talán először illene befejezni a Postal 4-et. Már lassan egy éve early accessben van.
5.
5.
pgaboo977
Ez egy nagy hulladék.Bőven elég volt az a 2 vagy 3 rész szerintem nem nagyon hiányzik egy újabb.
3.
3.
Matt8888
2.
2.
Viktor_The_Best
Draga istenem! Ez mi volt? Ez nem hogy nem Postal, de meg egy fps jateknak is fos!
1.
1.
Gerzson95
Ez nem Postal. Ez egy ócska Doom/Serious sam copy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...