Online konferenciát tart a Mojang is

A koronavírus-járvány miatt többek közt a Mojang éves fesztiválja, az idei Minecon is elmaradt, a következő élő rendezvényt pedig csak 2022-ben tartják meg. Helyette a Minecraft Live című élő műsorral készülnek a fejlesztők.

Mára már megszokottá vált, hogy a Mojang minden ősszel megtartja a MineCon éves konferenciasorozatát, ahol a kockás építő/túlélőjáték rajongói mindent megtudhatnak arról, hogy milyen újdonságra számíthatnak a jövőben. Sajnos az efféle élő rendezvények a jelenlegi helyzet miatt sorra zárták a kapuikat, így a Mojang is úgy döntött, hogy elnapolja a műsorát - legközelebb csak 2022 őszére terveznek hasonló konferenciát.

Helyette itt is a jól bevált digitális adások veszik át a szerepet, kezdve az október 3-án esedékes Minecraft Live műsorával. A közvetítés során beleleshetünk majd a Minecraft, a Minecraft Dungeons, illetve a Minecraft Earth jövőjébe, szavazhatunk majd arra, hogy miféle lény kerüljön be a főjátékba legközelebb, illetve ha szerencsénk van, akkor kapunk némi infót arról is, hogy milyen új projektekkel készül az immáron hivatalosan is Mojang Studios néven futó kollektíva.

0 komment - szólj hozzá!