Brit toplista: élen végzett a Marvel's Avengers

A múlt héten több nagyobb megjelenésünk is volt, így számítottunk rá, hogy felpezsdül egy kicsit a brit játékeladási toplista. Ez végül be is jött: az újoncok mind dobogósok lettek.

Az élen a Marvel's Avengers végzett, amely mindössze 2 százalékkal teljesített jobban a nyitóhetén, mint a Shadow of the Tomb Raider, vagyis az előző játék, amihez a Crystal Dynamicsnek köze volt.

Adja magát az összehasonlítás a legutóbbi nagy Marvel-címmel, a Marvel's Spider-Mannel is, itt azonban a Bosszúállók alulmaradnak, a PS4-exkluzív játék ugyanis háromszor jobb rajtot produkált. Érdemes persze megjegyezni, hogy a brit toplista csak a dobozos eladásokkal számol, ráadásul a Avengers egy generációvégi szolgáltatásalapú játék, és mint ilyen, hosszabb távon is lehet karrierje.

A második helyezettünk az új Tony Hawk-kollekció, a Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 lett, amely 448 százalékkal pipálta le a kiábrándítóan sikerült Tony Hawk's Pro Skater 5 rajtját, míg a bronzérmet az NBA 2K21 vihette haza - ennek az eladásai 37 százalékkal maradnak el az elődjétől.

  1. Marvel's Avengers
  2. Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2
  3. NBA 2K21
  4. Animal Crossing: New Horizons
  5. Mario Kart 8 Deluxe
  6. Minecraft (Switch)
  7. Grand Theft Auto V
  8. FIFA 20
  9. Ghost of Tsushima
  10. PGA Tour 2K21
4 komment - szólj hozzá!