Crysis Remastered - ilyen volt, ilyen lett

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 7.
  • Képek
Link másolása
Amikor a Crytek bejelentette a Crysis Remasteredöt, a játékosok - finoman is szólva - nem voltak túlzottan elragadtatva a végeredménytől. Most ezeket a rossz emlékeket szeretné a stúdió eloszlatni egy pár frissen kiadott képpel.

Az eredetileg tervezett időpontra végül csak Nintendo Switchen jelent meg a Crysis Remastered, ugyanis a többi port némi cicomázásra szorult, hogy a rajongók is elégedettek legyenek a végeredménnyel. Nemrég megtudtuk, hogy milyen vasat kell alápakolnunk a PC-s verziónak, a gépigény pedig egyáltalán nem lett vészes, de persze, ha szeretnénk, akkor megizzaszthatjuk a videokártyánkat.

Ezt hivatott bemutatni a most közzétett két kép is a játékból. A fentin az eredeti, 2007-es Crysist láthatjuk 1440p-s felbontásban, mindent a maximumra húzva, alább pedig az újradolgozott verzió, szintén ugyanazon a beállításon, ami stílusosan a "Can it Run Crysis?" titulust kapta:

A megújult látványt mi magunk is megcsodálhatjuk majd mozgás közben szeptember 18-án, amikor PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is befut a Crysis Remastered.

18.
18.
crytek
https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/modders-are-planning-to-create-their-own-crysis-remaster-in-cryengine-5-6-6-first-early-screenshots/amp/
17.
17.
godach
#14: Nem vetítem rád és nem bántani akartalak, csupán tényeket közöltem. Te ezt megvetted, de másra sajnálod =nem érted értelmét költeni rá.
Amit akartam ezzel mondani, hogy a gondolkodásmódod valószínű hogy nagy százalékban egyezett azokkal akik a Crysist nem vették még, ezért lehetett az egyik oka az, hogy nem lett új rész.
A motorral és üzletpolitikával teljesen egyetértek, szóval a másik ok talán ez volt.
16.
16.
crytek
#15: Így fut majd konzolon

https://dl3.pushbulletusercontent.com/Am748bQs7ePZHvWMBwNhAAjNgmufMOlc/image.png
15.
15.
GemForge
#14: "+ Ha a Crysis nem 4 órás és nem ette volna meg 2 év múlva is a csúcs gépeket egy akár 2 évente megjelenő sokrészes széria lehetett volna."
Ha nagyanyámnak töke lett volna, akkor ő lett volna a nagyapám... A Crysis még ma is bénán fut a legtöbb gépen, ami egy vicc... De mondjuk az is igaz, hogy még ma is jól néz ki... Megjelenésekor - és még az után is - az Unreal 1 is megfektetett mindnen gépet és nekem az is csak egy techdemó volt... Az U2 sztem meg mindem szempontból elég sz@rul sikerült, de vhogy az Unreal tournament 2 részével elkapták a srácok a fonalat, mert brutálul nézett ki, a fizika is jópofa volt, meg hasított is, mint az állat. Na azóta kb. arra lehet számítani, hogy az Unreal engines játékok lehetnek egyszerre a kornak megfelelően szépek/látványosak és szaggatásmentesek. A Crysist meg gépcserénként meg-megnézem, és mindig megállapítom, hogy szarul optimalizált és hogy k#$@ra be tud lassulni. Egyszóval béna. Mondjuk nekem a játék sem jön be, de az magánügyem.
A remastered verzió attól lehetne jó, hogy 60 fps-t tudna mondjuk Ps4-en 1080p-ben. De vagy nem fog tudni tudni, vagy majd időnként belassul...
Azért a sebességgel jövök mert én az eddig látottak alapján nem látom a húdenagy fejlődést. Őszintén még azt sem tudom első blikkre eldönreni, hogy az "ilyen volt, ilyen lesz" közül melyik melyik...
14.
14.
crytek
#12: Az hogy te rám vetíted ezt a dolgot az csak azt mutatja halvány lila gőzöd nincs melyik game miért lett bukás..Ami szomorú mivel ez vesz körbe téged is...

Halkan mondom a Crytek (Crysis) nem azért bukott mert én nem vettem meg mivel mindegyik rész itt van dobozosan ugyanis 0 day vettem őket. Sőt a Crysis 3 fémtokosért 0 day már korán reggel felbuszoztam pestre ami nagy szó mert én a gép mellől nem igen szoktam nagyon kimászni :)

A Crytek sok hibát elkövetett, a legnagyobb az volt hogy már a leges legelején egy UE szintű engine támogatást és licenszrendeszert kellett volna kialakítani már a Far Cry idejében. Akkor ma még mindig a csúcson lennének már csak az engine miatt is. Most meg ott tartunk hogy ha 20 cég dolgozott vele vagy most is dolgozik vele már sokat mondtam.

+ Ha a Crysis nem 4 órás és nem ette volna meg 2 év múlva is a csúcs gépeket egy akár 2 évente megjelenő sokrészes széria lehetett volna.

+ a féreg EA is gondolom szopatta őket...
12.
12.
godach
#10: Ettől van szó aranyapám. Voltak akik fizettek érte :D
És ez nem beszólás, te is tisztában vagy vele. Szoktunk mi másról is beszélgetni, amikor nem hozom ezt fel. De mikor egy cég csőd közelébe jut a hozzád hasonlók miatt, akkor had merjem már megemlíteni a "támogatás = vásároljunk játékot ne csak akcióba és bundleban" részt.
Semmi sértő, bántó szándékom nincs ezzel, csak a véleményem fejezem ki, ahogyan görcsösen te is mindig ebbe az érvbe kapaszkodás. ;)
11.
11.
Viktor_The_Best
Nekem az also kep nez ki 2007-esnek, a felsotol meg hanyingerem van! 2020-ban sokkal szebbnek kellene kineznie a jatekoknak! Mit csinaltatok eddig Crytek???
10.
10.
crytek
#9: Mikor kiadták az 1-2-3at azt a 3-4milliót nem a bundlesok vitték.
De a napi beszolás "nagyot akarok mondani dolog" megvolt. Ügyes vagy.
9.
9.
godach
#8: Miért érné meg nekik fejleszteni egy Crysis 4-et, ha csak bundleban akarják vinni? :)
8.
8.
crytek
#7: Persze ha egy multimilliardos fejlesztő kiadó vagy már Crysis 6 nál járnánk minimum. De ők nem ilyen cég mint látjuk.. Nem tudom, hogy ezek önmaguktól valaha is megalkotják majd a Crysis 4et
7.
7.
kanguru
Tokmindegy milyen ennyi ido utan mar reg Crysis 4-nek kene jonnie, aki akart 100szor jatszott mar vele.
6.
6.
GAMEROD
Összességében ugyanaz mint az eredeti, esetleg több lett a bozótos benne.
5.
5.
#4: Ha meg már itt tartunk, akkor PS4-re és Xbox One-ra sem venném meg, max a következő generációs gépekre, ahol legalább fele annyira ki fog nézni, mint ezeken a PC-s képeken. De ehhez is 13 év kellett, hogy a mai szemmel az új ne nézzen ki fele olyan jól sem, mint akkori szemmel a régi.
4.
4.
hedzsooo
Nos, valóban. Amit eddig felmutattak a PC-s felújított verzióból, annál jobbat el lehet érni látványban az eredeti Crysis 1 játékkal a rajongói modokkal. De ne legyen igazunk és mozgásban az egész hátha már tényleg olyat tud felmutatni, hogy a rajongóknak érdemes lesz beruházni rá. Vagy akik nem játszották annó, azoknak majd megéri ezt megvenni a régi helyett, ami ugye már kb. ingyen is beszerezhető...
3.
3.
Ronam
Vicc kategória! Egy fillért nem adnék érte..
2.
2.
logic5
Húha... :D Ezzel reklámozzák? Szép munka :D
1.
1.
Tokodboy
Inkább No Comment.......
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...