Bemutatkozott a War Mongrels

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A hétvégi Realms Deep alkalmából mutatkozott be egy 24 perces gameplay trailer kíséretében a Destructive Creations által fejlesztett War Mongrels, ami le sem tagadhatná, hogy a Commandos- és Desperados-játékok nyomdokaiba kíván lépni.

Nem csak a műfaját tekintve merít a War Mongrels a Commandos-szériából, de akárcsak az ihletadó esetében, úgy a Destructive Creations játéka is a második világháború borzalmaiba kalauzol el minket. Ahogy azt a lenti videóban is láthatjátok majd, két német dezertőr menekülését követhetjük végig 24 percen keresztül, akik próbálnak a lehető legmesszebb jutni a fogvatartóiktól és a keleti front borzalmaitól.

A War Mongrels, bár valós történelmi eseményből merít, a cselekménye fikció, azonban a fejlesztők azt ígérik, hogy a háború borzalmait ettől függetlenül teljes mértékben kendőzetlenül tárja majd a szemünk elé a taktikai akciójáték.

A játékot két különféle módban is játszhatjuk majd: az egyik a planning mode, ahol - a nevének megfelelően - aprólékosan megtervezhetjük majd minden egyes lépésünket, kiadhatunk egy adag parancsot az egységeinknek és reménykedhetünk, hogy minden a tervek szerint történik majd. A combat mode természetesen ennek a szöges ellentettje, ami mondjuk a tervezőmódban is életbe lép, ha lebukunk a lopakodás közben. A videót elnézve aki játszott az idei Desperados-játékkal, az már sejtheti, hogy miként zajlanak az ütközetek a War Mongrelsben.


Arról egyelőre nincsen hír, hogy a War Mongrels PC mellett érkezik-e más platformokra is, ahogyan azt sem tudni még, hogy 2021-en belül egész pontosan mikor jelenik meg a játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...