Fallen Aces - egyenesen a képregények lapjairól

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Még a hétvégi Realms Deepen mutatkozott be az old-school anyagokra szakosodott New Blood Interactive új projektje, a Fallen Aces, amely egy noiros gengsztersztorit mesél el, méghozzá erősen képregényes stílusban.

A New Blood Interactive neve ismerős lehet már, a kiadó olyan old-school lövöldéket szállított korábban, mint a Dusk, az Amid Evil vagy nemrég az Ultrakill. A hétvégi Realms Deepen rántották le a leplet a legújabb játékukról, a Fallen Aces pedig ugyanúgy a kilencvenes éveket idézi, csak éppen a fejlesztők leöntötték mindezt egy képregényes stílussal.

A noiros gengsztersztori szerint az A.C.E.S., vagyis Switchblade City őrzői körül forog, akiket módszeresen elkezdenek levadászni. Mi kapjuk meg azt a feladatot, hogy utána járjunk a rejtélynek, ebben pedig a legutolsó vascső is a segítségünkre lehet, amennyiben úgy döntünk, hogy lopakodás helyett intenzív akciózással kívánjuk megoldani az ügyet.

A Fallen Aces három epizódot és több tucatnyi nemlineáris pályát vonultat fel, a megjelenése pedig PC-re várható - dátumunk még nincs hozzá.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...