A 3D Realms is besegít a Core Decaynél

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 8.
  • Hír
Link másolása
A Core Decay egyszemélyes projektként kezdte meg a pályafutását, azóta viszont a 3D Realms felkarolta a projektet, és nem csak a kiadói teendőknél, hanem a fejlesztési munkálatokban is besegít.

A Core Decay egy old-school immerzív szimulátor, amely Ivar Hill és a 3D Realms közös munkája - a PC-s megjelenését jövőre ígérik. A történet a pusztulás szélén álló cyberpunk Földön játszódik, és az emberi öntudat természetét járja körbe egy implantátumokat használó hőssel a főszerepben.

A játék során 11 különböző helyszínt fedezhetünk fel, viszonylag nagy szabadságot biztosító pályákon lavírozhatunk, a küldetéseinket pedig több különböző módon is teljesíthetjük, így hackelhetünk, lopakodhatunk és persze lőhetünk is majd, ahogy a csövön kifér. A karakterünket több mint 100 különböző kiegészítővel pimpelhetjük fel, így szerezhetünk hőlátást és egy Maglock nevű eszközt is, amely grappling hookként funkcionál.

Az életerőrendszer is érdekes hangzik, a játék ugyanis leköveti, hogy melyik testrészünk sérül, ezeknek pedig más-más hatása lesz a karakterünkre; így elveszíthetjük a végtagjainkat, ha pedig mérges gázok jutnak a tüdőnkbe, le fogunk lassulni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...