Sonic jövőre lesz 30 éves, a Sega ünneplésre készül

A Nintendo kiadós ünneplést rendezett Super Mario harmincötödik születésnapja apropóján, és a hírek szerint a Sega is hasonlóra készül Sonic jövőre esedékes harmincas bulijára.

A Tails Channel tette közzé az alábbi képet, amit állítólag a Sega küldött a befektetőinek. Amellett, hogy a Sega kérkedik rajta egy keveset a sorozat eddigi eredményeivel és a mozifilm sikereivel, belengeti, hogy óriási ünneplésre készül a cím 2021-ben esedékes harmincadik születésnapjára, így több új játékot, digitális tartalmat, eseményt és licencelt termékeket is szállít majd a Sonic kapcsán.

Ennél több konkrétumot nem tudtunk meg sajnos, de az biztos, hogy össze kell kapnia magát a kiadónak, ha le szeretné pipálni a Nintendo Mariónak rendezett születésnapi buliját. A Sega egyébként az év elején meghirdette a Sonic 2020 eseménysorozatot, aminek a keretei között minden hónapban kaptunk volna bejelentést a témában, ennek viszont nem sok visszhangja volt.

A Sonic-sorozat játékaiból az elmúlt közel 30 évben 920 millió példány fogyott, a teljes széria pedig hatmilliárd dollár bevételt termelt. A Sonic-film több mint 300 millió dollárt hozott világszerte.

0 komment - szólj hozzá!