Jól halad a Lords of the Fallen 2 fejlesztése

Nem volt problémáktól mentes a Lords of the Fallen 2 munkálatainak a kezdeti fázisa, most azonban úgy néz ki, végre kezd egyenesbe érni a projekt - immáron egy újonnan alapított csapattal a színfalak mögött.

Felsorolni is nehéz, hogy a bejelentése óta hányszor váltott fejlesztőstúdiót a Lords of the Fallen 2, nemrég azonban végre pozitív hírekkel tudott a kiadó szolgálni, miszerint remekül halad a soulslike akció-szerepjáték folytatásának fejlesztése.

Ezúttal ráadásul egy teljesen új csapattal: a frissen létrehozott stúdió a Hexworks nevet kapta, és rögtön két főhadiszállással is büszkélkedhet, az egyik Bukarestben, a másik Barcelonában található. A jelenleg 25 főt számláló csapatban több veterán fejlesztő is helyet kapott, akik már számos AAA-kategóriás játékon dolgoztak a pályafutásuk alatt. A vezető produceri feladatokért Saul Gascon felelős, míg kreatív rendezői székben immáron Cezar Virtosu csücsül.

Egyelőre még nem tudni mikor kapunk némi látnivalót a PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is készülő Lords of the Fallen 2-ből, de annyit már most megosztottak velünk a készítők, hogy a folytatás szakít az első rész power fantasy stílusával, és helyette egy kőkemény dark fantasy körítést kapunk.

5 komment - szólj hozzá!