Pontos megjelenési dátumot kapott a Wingspan

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a díjnyertes társasjátékok digitalizálása, aminek a következő "áldozata" nem más, mint a Wingspan - vagyis ahogy itthon vált ismertté, a Fesztáv.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#2
#1: Picit túltoltad, de sebaj :-)

Régen a SimAnt-al nagyon jól elvoltam, ahol egyetlen hangyát kellett irányítani. Mai köntösben (nem 3D, raytracing meg faxom) is szívesen játszanék hasonlóval.
#1
Erről eszembe jutott hogy milyen jó lenne vmi madaras játék. Vmi game ahol minden féle élőlénnyel lehetne “élőlény szimulátorkodni.”
Mint az Ancestors csak minden féle állattal. Orcákkal, Macska félékkel, Dinókkal. stb. Telón vannak hasonló próbálkozások am. Egész jó zoológiás oktató game lenne kicsiknek meg akiket érdekel a téma. Madarakkal menni, felfedezni, questeket csinálni meg mindenféle jópofi dolgokkal fűszerezve. Vándorolni ide meg oda, össze tartani a madár rajt, meg gyarapítani azt. Óvni őket, oda figyelni hogy ne maradjanak le, ne tévedjenek el ha le maradtak. Ne maradjanak egyedül ha igen meg találni őket. Oda figyelni rájuk. Meg h jó nekik és egészségesek. Kivenni a részünk amit be töltünk a természet ökoszisztémájának fent tartása érdekében ami madarak esetében az hogy jól szét meg le szarni szarozni mindent, a földeket hogy így termékenyebb tápanyagban gazdag talajhoz hozzá segítsük Természet Édes Anyucit. (Mint akiket jó, sikeres, egészséges irányba hajt mások állandó szarozása;) Fejlesztgetni a rajt, tapasztalat pontokat szerezni. Együtt vadászni. Meg amit csinálnak az élőlények. Kerülgetni a műanyagot meg szennyezést. Párt találni, párzani, fészket rakni. Gondozni, nevelni, óvni etetni, repülni tanítani a fiókákat, (fiúkákat) meg a párodat támogatni közben, részed kivenni meg adni. Vmi ilyesmi jó game lehetne. De inkább a sok erőszak és konfliktus meg gyilkolászás, vér, BRRRRRRRRRR meg DAKKKAAA, egymásnak kellemes érzések okozása, ilyesmi energiák táplálása, ládák nyitogatása, skinek vásárlása, meg meg halni egy kör alatt vagy 20x úgy hogy agyon lőnek te meg rohangálsz mint egy idióta bele a tűz vonalba síp szóra. Ready player one-ba.
:/ meg szokásos “jó” és “rossz” harca... Csak vedd meg a game-t és toljad. Bla bla bla. Minek ilyen állatos game inkább megyek és DOOM-ozok meg Mortal Kombat, meg a többi háborús, brutális egyetlen fő játékmenet hogy ölj és ölj és ölj meg agresszió. nah meg a score “SZÁMOK MASON”. A Death Stranding meg bezzeg mindenki szerint egy szar szarságok.
LAMBS TO THE COSMIS SLAUGHTER. S igen szoktam szívni mialatt ezt írtam akkor is, szal nyugodtan lehet ebből állandóan ezen humorizálni. Amennyi ilyen szöveget kaptam itt is az évek alatt... de életem nagy hibája hogy nem piálok inkább s nem lettem alkesz meg napi 2 doboz piros malbi. Már rég lenne családom akiket verhetnék és bántalmazhatnék ha épp vmi nem tetszik. nah meg a jó társaság. Nem pedig üldöztetve élni emiatt meg a rabló pandúr pénz körforgás hogy azért sok pénzt termeljen ez is és kriminális helyzetbe kerülni mert narkós patkány füvezik. Azt így vélekedni rólam egyből mert mondtam én szar szemét néhány olyan szót ami kicsit elgondolkodtatott. Azt sehova nem lehet elmenni nyugodtan emiatt, kb meg mindenhol csak piálni lehet meg sztriptíz bár meg kurva minden sarkon, meg a sok szar party cucc. de bezzeg a Holdfény bolt ahol régen el lehetett lenni kártyázgatni meg minden féle az már csak egy emlék. Jó esetben. Az is mennyit ér nem... Emlékezni. Az nem értékes. Ahogy a szeretet, szerelem se.