The Mandalorian - új képeken a második évad

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Nemrég napra pontosan megtudtuk, hogy mikor indul a The Mandalorian második évada a Disney+ streamingszolgáltatásán, most pedig szemügyre vehetjük az első képeket is a folytatásról.

Nagyon belelendült a Disney a The Mandalorian-sorozat gyártásába, hiszen még csak le sem vetítették a széria második évadját, egyes értesülések szerint már javában forgatják a harmadikat is. De ne szaladjunk ennyire előre, és maradjunk a hamarosan debütáló folytatásnál!

Mint az pár nappal ezelőtt kiderült, október 30-tól lesz nézhető a The Mandalorian második évada a Disney+-on, aminek a forgatását a jelek szerint nem hátráltatta a koronavírus. A jó hír mellé pedig - az Entertainment Weeklynek hála - pár új kép is érkezett a folytatáshoz.

A magazin ráadásul nem csak képeket osztott meg a produkcióról, hanem annak showrunnerével, Jon Favreau-val is készített egy rövid interjút, aki elmondta, hogy a második évad minden tekintetben monumentálisabb lesz, mint az előző. A világ jelentősen kibővül ezúttal, és egy jóval komolyabb és átfogóbb sztorira számíthatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...