Crash Bandicoot 4 - bemutatkozik Tawna

A PlayStation Underground jóvoltából újabb 14 percnyi gameplayt kaptunk a Crash Bandicoot 4: It's About Time-ról, amelyben bemutatkozik a játék utolsó irányítható karaktere: Tawna.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#10
#9: Úgy ám, állítólag lesz olyan hosszú, mint trilógia együtt.
Az viszont 100%, hogy itt is a platina lesz a célom, akárcsak az előd esetében, így meg biztos vagyok benne, hogy leköt majd több 10 órára.
#9
Ez a hajós/kalózos pálya eszméletlen jó lett. Meg , amit eddig láttam belőle pálya design és pálya ötletesség az el van találva rendesen. 4 óránál több lesz, mert baromi sok pálya lesz a játékban ígéret szerint.
#8
#7: Azt én se mondtam,ha crash rossz irányba változott volna,de benne van pakliban,hogy az egész game lesz 4óra és “örüjjjjé”
#7
#6: Ezzel maximálisan egyetértek, de a Crash esetében pont nem igaz szerintem.
A játék alapjai változatlanok, némelyik karakter kinézetén módosítottak valamennyit, de nem érzem, hogy bármi is tirpák, vagy degenerált lenne.
Ha Crash egy transzgender pan-szexuális bandicoot lenne, aki közben borznak vallja magát, azon én is felháborodnék, de itt semmi nem utal erre.
#6
#5: Szerintem valamilyen szinten igaza van,nézd meg régebbi film sorozatok újabb részeit vagy régebbi video gamek újabb részeit...de ez nagyon sok mindenre igaz
#5
"Tirpák, és degeneráció" azért, mert máshogy néz ki egy karakter, wtf? :D
El is hangzik egyébként, hogy egy másik dimenzióból jön, ott meg kinézhet bárhogy.
Nem értem mi ez a sírás, biztos vagyok benne, hogy lesz eredeti skin is.
#4
#1: Mert ilyen tirpák világot élünk. A mai degenerációnak erre van igénye. Sajnos ez van. Mint ahogy mondani szokás haladni kell a korral.
#3
#1: úgy látszik mindenki elfelejtkezett róla hogy a crash 3 után nem állt meg a széria, és még ps2 re is jöttek crash játékok, de olyan feledhetőek is voltak... habár a crash bash egész jó party játék lett, haverokkal jól el lehet lenni vele
#2
#1: Reménykedjünk hogy lesz klasszikus skin hozzá, mert ez tényleg borzalmas.
#1
Nem tudom miért kell a karakterek ábrázolását tirpákká alakítani, nekem ez nemannyira jön be. A játék viszont annál inkább, szeretettel várom a polcomon sorakozó összes eredeti ps1-es crash mellé :D