Megjelent a Minecraft Dungeons havas DLC-je

Az őserdő után a havas hegyekbe látogathatunk a Minecraft ARPG-mellékágának legújabb kiegészítőjével. Az új ellenfelek, küldetések és felszerelések mellé egy ingyenes frissítés is jött, ami az alapjátékhoz ad új kihívásokat.

A Minecraft Dungeons májusban debütált, hogy egy Diablo-szerű kitérővel bővítse a Mojang kockavilágát. A játékkal szemben sokszor hozzák fel, hogy a sztorija rövidre sikeredett, de a fejlesztők láthatólag előre betáraztak már kiegészítőkből: nyáron egy dzsungeles témájú DLC-t adtak ki, most pedig a hó és a fagy vár a kalandorokra.

A Creeping Winter DLC három új küldetést ad a játékhoz, míg az ellenfelek sorát a The Illusioner, az Iceologer és a Wretched Wraith bővíti. Új fegyvereket és páncélokat is szerezhetünk, természetesen.

A DLC-vel együtt a Camp Update is élesedett, ami egy ingyenes bővítés az alapjátékhoz: mostantól kereskedőkkel és fegyverkovácsokkal is interakcióba léphetünk, hogy fejlesszünk a felszereléseinken. A jó eszközökre szükségünk is lesz, ugyanis bekerültek a játékba a napi kihívások, amelyek keményebbnek ígérkeznek a szokásos harcoknál – naponta kettőt teljesíthetünk belőlük, valamint minden birtokolt DLC után még egyet-egyet.

A Minecraft Dungeons PC-n, Nintendo Switchen, PlayStation 4-en és Xbox One-on is elérhető.

0 komment - szólj hozzá!