Közeleg a PS4-es Ninja Gaiden Trilogy?

Egy hongkongi oldalra került fel, majd tűnt is el a Ninja Gaiden Trilogy nevű gyűjtemény adatlapja, amely szerint Ryu Hayabusa három kalandját jövőre PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is gyűrhetjük.

A Ninja Gaiden-sorozat egy ideje hibernációban van, a Ninja Gaiden 3 óta nem kaptunk teljes értékű folytatást, csak a Yaiba: Ninja Gaiden Z nevezetű mellékágat. Noha arról továbbra sincs semmilyen információnk, hogy valami új készülődne-e, de a kósza áruházi adatlapnak hála úgy látszik, a kiadó Koei Tecmo elővenni készül a franchise-t.

A hongkongi Game Source Entertainmentnél felbukkant ugyanis a Ninja Gaiden Trilogy adatlapja – igaz, ugyanazzal a lendülettel el is tűnt, de az internet nem felejt. Eszerint ez a hármas csomag PlayStation 4-re és Nintendo Switchre készül, és tartalmazni fogja a Ninja Gaiden Sigma 1-et, a Ninja Gaiden Sigma 2-t, illetve a Ninja Gaiden 3: A Razor's Edge-et. Az adatlap 40 dolláros árat jelöl meg, valamint egy 2021 márciusi megjelenést.

Hogy ez remaster lesz vagy szimpla újrakiadás, azt még nem tudni, tekintve, hogy a kiadó semmilyen formában nem reagált a szivárgásra. Ha azonban igazi az adatlap, hamarosan talán jön egy hivatalos bejelentés is – a szeptember 22-27. között tartott Tokyo Games Show például jó alkalom lenne rá.

4 komment - szólj hozzá!