Adios - búcsút intünk a maffiának

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Mischief sétaszimulátorában egy olyan farmert alakítunk, aki a maffiának segít a holttestek eltüntetésében. A történet akkor kezd izgalmassá válni, mikor hősünk elhatározza, hogy kiszáll az alvilági életből.

Az Adios egy PC-re és Xbox One-ra készülő sétaszimulátor, amelyben farmerként dolgozó hősünk abból gyűjt egy kis mellékes bevételt, hogy segít a maffiának a holttestek eltüntetésében, és egészen konkrétan megeteti azokat a disznóival. Egy napon azonban úgy dönt, hogy kiszállna a buliból, és bár el is mondja ezt a kapcsolattartó gengszternek, az egy napig ott marad vele, hogy meggyőzze ennek az ellenkezőjéről.

A játék itt kezd igazán érdekessé válni, a történet során ugyanis végig ott lebeg előttünk a végkifejlet, miszerint a maffia ritkán engedi el az alkalmazottak kezét, így hősünk pályafutása csakis halállal végződhet. Odáig azonban eltelik majd pár óra, és miközben mindenféle feladatot látunk el a farmon, no meg beszélgetünk a maffiózóval, még az is meglehet, hogy olyan döntéseket hozunk, amelyek pozitív irányba billentik a végkifejletet. 

Az Adios megjelenési dátuma még nem ismert, de az ígéretek szerint nem kell sokat várnunk rá.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...