Hivatalos: 185 ezer forint lesz az Xbox Series X

A Microsoft hivatalosan is megerősítette azt, ami már a héten kiszivárgott: fény derült az Xbox Series X árazására, illetve a boltokba kerülés napra pontos dátumát is megkaptuk.

A Microsoftnak nem megy mostanában a titkolózás, már az Xbox Series X árazása és megjelenési dátuma is lebukott a minap, így a redmondiaknak csak meg kellett erősítenie a pletykált információkat: eszerint a konzol (és persze az Xbox Series S) november 10-én kerül boltokba, és 500 dollárt, illetve eurót kóstál majd - ez Magyarországon 184999 forintot jelent. (Az Xbox Series S 300 dollárba, illetve euróba, vagyis 113999 forintba kerül majd.)

A Microsoft azt is bejelentette, hogy tizenkét országra terjeszti ki az Xbox All Access kezdeményezését, amellyel lényegében részletre fizethetünk be az új masinára és az Xbox Game Passre - ebből azonban Magyarország továbbra is kimarad.

Apropó, Xbox Game Pass-előfizetés: a Microsoft összeállt az EA-vel, így az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői felár nélkül hozzáférhetnek az EA Play szolgáltatáshoz. Az akció akkor is él, ha csak az Xbox Game Pass for PC felhasználói vagyunk, értelemszerűen azonban ilyenkor csak a PC-s EA Play kínálata elérhető a számunkra.

135 komment - szólj hozzá!