Hivatalos: 185 ezer forint lesz az Xbox Series X

A Microsoft hivatalosan is megerősítette azt, ami már a héten kiszivárgott: fény derült az Xbox Series X árazására, illetve a boltokba kerülés napra pontos dátumát is megkaptuk.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#135
#132: A cloud engineer specifikus tapasztalattal minden, csak nem átlagos junior fejlesztő. Hozzácsapjuk a kedvező svájci adózási feltételeket és azt, hogy az általad említett linkelt melók Zürich környékén vannak, ahol még véletlenül sem 5-700 frank egy albérlet, rögtön rájövünk, hogy az általad felvázoltak nagyon messze állnak a valóságtól.
#134
#132: Senior fejleszto kollegam tavaly vett sajat lakast 35 evesen. UK-ban, Zurichben tudod mikor lesz sajat lakasod? Soha. Nem ennyire fekete feher amennyire te leirod a szitut.
#133
#112: Kerlek azt ertsd meg, hogy az en magyar valosagom az, hogy minden ismerosom teljesen korrektul megel itthon. Egyik kollegam nemteg vett 11 millios vadiuj Mazdat...

Ertem, hogy szerinted ki kell ehhez menni, de az en tapasztalatom nem ezt mutatja, mondhatsz te barmit.
#132
#111: https://swissdevjobs.ch/jobs/Young-Solutions-AG-Junior-Cloud-Developer-80-100

https://swissdevjobs.ch/jobs/SERCON-AG-Junior-ICT-System-Administrator-mw

https://swissdevjobs.ch/jobs/Swiss-Networking-Solutions-AG-Junior-Systems-Engineer-mf-100

Itt egy par tessek. De amugy nyugodtan poroghettek azon, h egy junior fejleszto keres e ennyit vagy sem valojaban, igazabol amig otthon egy tanar, vagy akar egy osszeszerelo munkas nem keres annyit, h pl a cikkben levo konzolt megtudja venni egy havi fizujabol, addig ez az egesz rossz alapokra van helyezve otthon, es nem tudsz meggyozni arrol h minden rendben. Ehhez nem kell index se 444, nezz meg egy par allashirdetest egy pedagogus mennyit keres? Foleg kezdokent? Erted akinek a magyar gyerekeket kellene teljes szivvel nevelni, fejleszteni es keres max 200 ezret? Ja, hogy nektek nincs problematok, mert meg lehet talalni az 500k s fizut? Aha, akkor minden rendben van magyarorszagon. A munkanelkuliseg meg csokken, pont annyira mint amennyire a munkaerohiany no. De minek is gyozkodok valakiket akik szerint szijjarto jachtozasa rendben van?
#131
Itt csehbe 13000 korona. Jó olcsó!!!
#129
#128: Azt hittem te vagy kunhalmi.
#127
#126: Egy napon jelentek meg és fejlesztés közben váltott a még Switch idők előtt tervezgetett projekt Wii U és Switch párhuzamos fejlesztéssé. A fejlszetés kezdetén még a Wii U kis kijelzőjével kísérleteztek, hogy feltaláljanak valami jó játékélményt hozzá, de ezt a Switch miatt dobták, maga a játék meg igazából Switch zászlóshajó volt és az is a mai napig.
#125
#117: Miért, hol van a Switch-re készült Zelda?

De Donkey és Metroid témában egyetértek. Az viszont megint nem baj, ha nem éves szinten megjelenő sorozatok ezek.
#124
#123
#116: Kitol hallottad, Brezsnyev csodas szemoldoketol? Pont annyira hiteles, mint te vagy.
#122
#112: Ott a pont!!!
#121
#120: Inkább közvetlenül a kommunizmus után kezdődtek a bajok, a "miénk"-ből hirtelen "enyém" lett és mindenki vitt amit csak lehetett, és ez a mentalitás meg is ragadt sok embernél.
#120
#113: Mert a szalámis zsömlét magadra vetted, pedig én a külföldön élőkre értettem. Mondjuk mindezt magad is kideríthetted volna ha visszaolvasol.

#119.: Szerintem is mindenhol lehet boldogulni, csak vannak helyek, ahol nehezebb. Abramovics is egész jól boldogult Ukrajnában :D Magyarországon rosszabb az életszínvonal, az infrastruktúra, de ha valaki pl. élt külföldön és hazaköltözik, akkor szembesül vele, hogy a szolgáltatások és az ügyintézés mennyire a béka segge alatt van otthon. Úgyhogy kb. a kettő között van az igazság szerintem. Ha az EU nem a kis országok kizsákmányolására szakosodott volna, akkor élhetne benne mindenki ott, ahová született. A gondok pedig szerintem a kommunizmusnál kezdődtek, és alapjában véve a legtöbb ott keletkezett problémát a mai napig nem sikerült megoldani.
#119
#109: Én nem mondom hogy feltétlen hamisak a statisztikák, csak nagyon ügyesen úgy van csinálva minden hogy “jól nézzen ki”. Felhúznak egy új kórházszárnyat, ott lehet pózolni, felavatni, és milyen jól fest a statisztikában. Az hogy egy másikban budipapír sincs, nemhogy rendes felszerelés az mellékes. Azzal nem lehet rivaldafénybe kerülni hogy 300 tekercs WC-papírt meg 200 csomag fertőtlenitőt vittünk ide vagy oda. Vagy legalább visszaragasztottuk a lehullott csempét.... és mielőtt “libsit” kiáltanál, ez a Fidesz előtt is így volt. De legalább nem volt hurrákampány hogy minden milyen rohadt fasza. ( persze a kampány is közpénzen )
#118
#117: Mivel nem vették a Wii U-t az emberek, ezért megtehette a Nintendo, hogy a kelendő Switchre újra eladja ezeket a címeket, némi patcheléssel és extra tartalommal. Az előző konzolon sem fogytak azért rosszul, de most a többszörösét tudták eladni belőlük.
Készül elvileg ezek közül mindegyikből új rész.
#116
#115: Jaja, TLOU, TLOU 2, Uncharted 4, God of War, Shadow of the Colossus, Dreams, Bloodborne, ezekről mind-mind hallottam, hogy egytől-egyig szemét tucattermékek. Persze tudom én, ne etesd a trollt. :)