A tizenegyedik évaddal véget ér a The Walking Dead

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 9.
  • Cooltúra
Link másolása
A Variety számolt be róla, hogy a The Walking Dead következő, tizenegyedik évadával véget ér a sorozat. Persze a későbbiekben sem kell nélkülöznünk a zombikat: Carol és Daryl is saját spin-offot kap.

A Variety jelentése szerint a 2021 végén induló tizenegyedik évaddal véget a The Walking Dead. A zárószezon maratoni hosszúságú lesz, hiszen 24 epizódot foglal magába, így bőven eltart majd 2022-ben is - vagyis jó két évig még itt marad velünk a Robert Kirkman képregényei alapján készült adaptáció.

Érdekesség ugyanakkor, hogy az AMC nem engedné el teljesen az alapsorozatot, a hírek szerint ugyanis 2023-ra egy újabb spin-offot rendelt be Carol (Melissa McBride) és Daryl (Norman Reedus) főszereplésével - ők az egyedüliek a karakterek közül, akik már az első évad óta erősítik a csapatot. A mellékág Angela Kang és Scott Gimple munkája lesz.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a The Walking Dead tizedik évada a koronavírus-járvány miatt csak október 4-én fogja megkapni az eredetileg tervezett lezárását, továbbá hat extra epizódot is készítenek hozzá a tizenegyedik évad érkezése előtt.

Aznap rajtolhat el a legújabb The Walking Dead-sorozat, a World Beyond is, egy héttel később pedig folytatódhat a Fear the Walking Dead. Ezenkívül Scott Gimple egy antológiasorozaton is dolgozik Tales of the Walking Dead címmel, és ne feledkezzünk meg a Rickről szóló mozikról sem.

14.
14.
BorisMetod
Nekem igazán csak az első évad tetszett, a többit megszokásból néztem egy ideig.
Akárki akármit is mond az első évadról, abban biztos vagyok, hogy nem a második farmos alapozta meg a sorozat népszerűségét. :)
10.
10.
Gerzson95
Már szétrohadt az összes hulla XD.
4.
4.
Extol
#3: Barátok közt zombikkal kb
3.
3.
DarkLord
A sorozat amelyből egy részt, de mégcsak 1 percet sem láttam soha :D Nem vagyok nagy sorozat rajongó, mert inkább játékokkal játszok szabadidőmben, mint filmeket vagy sorozatokat nézzek...de ezt már tuti nem is lenne érdemes elkezdeni basszis ennyi részt pótolni, rámenne egy éves játékidőm kb. :D
1.
1.
Slik
sajnalom, hogy vege lesz de miota mar kb senki nincs benne az eredeti csapatbol nem is olyan erzes nezni
daryl viszont tenyleg megerdemel egy kulon sorozatot
viszont jo lenne ha valami days gonehoz hasonlo szabad motoros vonalat hoznak eloterbe mert boven eleg mar a rick fele otthon keresesbol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...