A tizenegyedik évaddal véget ér a The Walking Dead

A Variety számolt be róla, hogy a The Walking Dead következő, tizenegyedik évadával véget ér a sorozat. Persze a későbbiekben sem kell nélkülöznünk a zombikat: Carol és Daryl is saját spin-offot kap.

A Variety jelentése szerint a 2021 végén induló tizenegyedik évaddal véget a The Walking Dead. A zárószezon maratoni hosszúságú lesz, hiszen 24 epizódot foglal magába, így bőven eltart majd 2022-ben is - vagyis jó két évig még itt marad velünk a Robert Kirkman képregényei alapján készült adaptáció.

Érdekesség ugyanakkor, hogy az AMC nem engedné el teljesen az alapsorozatot, a hírek szerint ugyanis 2023-ra egy újabb spin-offot rendelt be Carol (Melissa McBride) és Daryl (Norman Reedus) főszereplésével - ők az egyedüliek a karakterek közül, akik már az első évad óta erősítik a csapatot. A mellékág Angela Kang és Scott Gimple munkája lesz.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a The Walking Dead tizedik évada a koronavírus-járvány miatt csak október 4-én fogja megkapni az eredetileg tervezett lezárását, továbbá hat extra epizódot is készítenek hozzá a tizenegyedik évad érkezése előtt.

Aznap rajtolhat el a legújabb The Walking Dead-sorozat, a World Beyond is, egy héttel később pedig folytatódhat a Fear the Walking Dead. Ezenkívül Scott Gimple egy antológiasorozaton is dolgozik Tales of the Walking Dead címmel, és ne feledkezzünk meg a Rickről szóló mozikról sem.

20 komment - szólj hozzá!