Kilép a bétából a PC-s Xbox Game Pass

Mozgalmas hete van a Microsoftnak, hiszen tegnap bejelentették, hogy összeállnak az EA-vel, hogy együtt bővítsék az Xbox Game Pass könyvtárát, és most az is kiderült, hogy jövő héten elhagyja a bétastátuszt a szolgáltatás PC-s változata.

Kis túlzással a tegnapi nap a Microsoftról szólt, ami nem csoda, hiszen a redmondi cég nem csak bemutatta az Xbox Series S-t, de kiderült az árazása mind a kisebb konzolnak, mind a csúcskategóriásnak szánt Xbox Series X-nek. Amennyiben ez nem lett volna elég egy napra, azt is megtudtuk, hogy a Microsoft összeáll az EA-vel, hogy elhozza az EA Play szolgáltatás játékait az Xbox Game Passbe - mindezt ráadásul felár nélkül.

Utóbbi egyébként az Xbox Game Pass Ultimate mellett PC-s Game Passre is érvényes, ami jövő héten végre kilép a hosszúra nyúlt bétafázisából. Mint az várható volt, ezzel az árazása is változik a pimaszul olcsó szolgáltatásnak, egész pontosan a duplájára emelkedik a havidíja: az eddigi 5 dollár helyett 10 zöldhasút kell lecsengetnünk az alapelőfizetésért egy hónapban, ami egy sztenderd összegnek mondható például a Netflix havidíjához viszonyítva.

45 komment - szólj hozzá!