Kilép a bétából a PC-s Xbox Game Pass

Mozgalmas hete van a Microsoftnak, hiszen tegnap bejelentették, hogy összeállnak az EA-vel, hogy együtt bővítsék az Xbox Game Pass könyvtárát, és most az is kiderült, hogy jövő héten elhagyja a bétastátuszt a szolgáltatás PC-s változata.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#45
#44: Arról nem volt szó hogy xcloudba is bekerülnek az ea cuccok..szóval egyelőre ez még álom csupán
#44
#43: Függően attól, hogy xCloudon keresztül lehet e majd tolni.
#43
#41: Game Pass Ultimateben lesz csak Xcloud.

EA play meg ami nincs pcre az nincs pcre szóvsl UFCzni nem fogsz pcn csak xboxon.
#42
#41: Az lemaradt, hogy pc-s vagyok és nincs xboxom.
#41
Amúgy nem teljesen világos, most ez nekem. Ha szeretnék xcloudot akkor most mit kell vennem? A drágább pass amiben van az xcloud az xboxos game pass, vagy az ott már mindegy? A másik EA Play-ben ugyan úgy lesznek megkötések, hogy ez a játék nem megy a pc-n ez megy a pc-n? Simán előfizetnék egy hónapra ha ki lehet próbálni az UFC-t!
#40
#25: Te vagy az "Olcsó János" definícója az értelmező szótárban! :D
#39
#38: *megfojt...
#38
#37: Ezen gondolkodtam én is. Biztos van ebben valami, de arra is emlékszem, amikor először megpillantottam mondjuk egy Soldier of Fortune 1-et, én lehugyoztam a bokám. Vagy egy mortal kombat is rettenetesen brutális volt elsőre, akkoriban pont annyira volt sokkoló szerintem mint egy Last of us 2-ben, amikor látom az eltorzuló arcát, az ellenfélnek a felakadó szemét miközben megfolytom.

Nyilván van az a szint, ahol nagyon más volt a dolog. Egy commodore-os grafika esetében mindenképp inkább egy "váz" volt a grafika. Rengeteget bele kellett még képzelni. Kicsit olvasás szerűbb volt a dolog az agy szempontjából.

Egyébként valóban szeretnék figyelni arra, hogy a gyerek bejárjon valamiféle "gamer evolúciót". Igenis lásson régi játékokat, kicsit szokja azokkal akár. Emiatt is, mert én is így gondolom eghyébként, hogy másfajta stilizált erőszak az, amivel mi régen szembesültünk és más a mai. De ha belegondolsz, hogy egyes remakeknél konkrétan nem látunk különbséget. Nem érezzük a különbséget, mert amivel ma szebb ténylegesen, azt akkor is beleláttuk. Emelje fel a kezét, akinek anno nem indította el a Tomb Raider 1-ben Lara Croft piramis cicije a fantáziáját... :) Érdekes téma ez amúgy.
#37
#34: Annyiban más már a dolog, hogy nyilván a Doom első részei sem a mi korosztályunknak szóltak - legalábbis egy mai értékelésen 18+ kategória lenne, ahogy az új is az. De ott azzal a grafikával és megvalósítással nem karcolt egy vonalat az agyadba a dolog. Sem a Postal, sem a hasonló egyéb vérengzős címek. Viszont egy jól sikerült mai megvalósításban, élethű grafika, full cinematic ábrázolás, zene, szinkron, már egészen más lenne a dolog.
#36
#35: Persze hogy nem. :)
#34
#33: De Ő akarni fogja. Meggyőzöm. S ha nem... poff.

Egyébként arra próbáltam utalni, hogy sajnos soha nem sokat számított, hogy mi milyen korosztálynak ajánlott. Ez mondjuk szerintem szülői felelősség. Ezért van vitám az asszonnyal is pl. mert ő agyfaszt kap attól, hogy majd a gyerek is akar játszani. Én pedig azzal győzködöm, hogy nem baj. Én is szeretek. És sokkal jobb lesz, hogy engem is érdekel, téma lesz, és fogom tudni, hogy mivel játszik, tudok neki megfelelő dolgokat ajánlani, stb.
#32
#31: Így van. Majd 7-8 évesen előbb kell Doom 1-2, amíg azt ki nem pörgeti óránként egy tockos, aztán majd jöhet a többi. :) Be kell járni azt az utat, ami az apját is átcsábította az erő sötét oldalára.
#30
#27: Én nem így vagyom. Ha már kifizettem az a 300 ftot akkor minél többet végigjátszok mert a pénzem áll benne ha csak szöszmötölnék és semmit se vinnék végig.

Most is egyszerre 3 game pörög a game passban: Halo Was, Darksiders Genesis, Resi 7 meg felpakoltam a WWZ-t a kampány miatt..
#29
YanezModerátor
#27: Pontosan így vagyok vele én is. Épp ezért nem fizetek elő pl a Psnow-ra sem. Inkább megveszem azt ami érdekel, mintsem belenyaljak mindenbe. A bőség zavara az, amit mindenképp kerülök, mert fura dolgokat képes művelni az emberrel. :)
#28
#26: Ezt nem értem... Pont azt mondom, hogy series x lenne a befutó. Akkor nem említettem, hogy mondjuk kéne legyen vagy 12 éves... A switchet szánom jelentősebb kapudrognak amúgy is.

Nem hiszem, hogy kurva sok gyerek lenne a földön, aki 30 órás god of war-ra vagy tlou2-re vágyna, 6-8 órányi átvezetővel.

De ha már ilyen vicces kedvedbe vagy, bármikor választanék 1 db tlou2-t egy 1 éves game pass helyett, én továbbra is így vagyok. Te nem. De vedd le a hater szemcsit, mert kicsit félreolvasol tőle.
#27
én xbox classicba tettem 2 terrás vinyót és ~900 játékot. Tiszta game pass feeling, csak ehhez nem kell se internet se előfizetés :33 Csak én érzem hogy ez a gamepass dolog teljesen kinyír valamit a konzol fronton? Nem tudom megmondani de.. a bőség zavara, és így annyira lemegy a játékok presztizse. Eddig ha pl ingyen megkaptam valami verseny alkalmával egy b vagy még gagyibb kategóriájú játékot legalább kijátszottam, de így gamepassben belekezdek valamiben nem tetszik fél óra után és delete, megyek a következőre.
#26
#19: Na jó, de milyen a gyerek. Van ideje játszani és ha érdeklik a 30-40 órás story based PS játékok, akkor veszel nekik egy évben 2 darabot? Mi az? Mert több nincs. Hozzád is vágnák a pst "exkluzívostúl, mindenestül" xD