Újabb PS5-ös dobozképeket leshetünk meg

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 10.
  • Képek
Link másolása
Miközben a Microsoft rohamtempóban pumpálja az újabbnál-újabb információkat az Xbox Series X/S-ről, addig a Sony komótosan szivárogtatja az újdonságait a PlayStation 5-ről. Nemrég az ausztrál Amazon osztott meg néhány dobozképet.

Az elmúlt napokban tagadhatatlanul a Microsoft rabolta el mindenki figyelmét, azonban azért a Sonyt sem kell félteni, az ő oldalukról is szivárog pár látnivaló a PlayStation 5 kapcsán. Ezúttal az ausztrál Amazon volt túlbuzgó, és osztott meg "véletlenül" néhány PS5-ös dobozképet, amiket sikerült lementeniük a felhasználóknak:

 
Érdemes megjegyezni, hogy a Demon's Souls, a Gran Turismo 7 és a Destruction AllStars esetében fel van tüntetve, hogy nem a végleges boxartot láthatjuk, de a teóriagyártóknak ez is elég volt az elmélet megszületéséhez, miszerint könnyen lehet, hogy ezek a játékok a PlayStation 5 nyitócímei között lesznek. A Demon's Souls-remake-kel kapcsolatban voltak már hasonló pletykák, így nem lennénk meglepődve, ha végül a fenti címek tényleg megjelennének egy-két hónappal a konzol premierje után.
12.
12.
Hunszi
#5: Persze, hogy az volt, hiszen, ha ügyesen csereberéled a használd játékaidat, akkor gyakorlatilag minimális ráfizetéssel újakat szerzel. Főleg, ha olyan helyen élsz, ahol nagy piaca van a cserének.

Van ismerősöm, aki úgy ment végig az összes AAA játékon az elmúlt években, hogy vett egyet, azt pedig folyton oda vissza cserélgette az újabbakra, aminek vége az lett, hogy gyakorlatilag 3-4 játék áráért simán 15-öt sikerült végigjátszania.

Alapvetően kifizetett egyszer 20.000-et egy újért, utána pedig minden cserénél adta a meglévő játékát, mellé pedig pár ezer forintot. Multis játékoknál más a történet, de ahol csak single van...ott sok értelme nincs évekig tartogatni, ha nem vagy olyan játékos, hogy valami 3-4x is végigtolsz.
11.
11.
Kaslerka
#8: Mondhatjuk! :)
Bár már kezdek kiöregedni. Ritkán játszom már, de gyűjteni gyűjtök. Van olyan is amin még a fólia is rajta van... :) Amúgy csak FPS/TPS és csak rendőri/katonai.
9.
9.
csoki0619
#7: És mégse lettél iskolai mészáros!
Pedig ezek a fajta game-ek felelősek az ilyen esetek majd 2 százalékáért!
8.
8.
csoki0619
#7: Wow, szép kis gyűjtemény! :-)
Egy erős tipp, de szereted a lövöldözős játékokat, nemde?
7.
7.
Kaslerka
#4: Én évek óta bámulom őket... :)
[URL=http://kepkezelo.com/][IMG]http://kepkezelo.com/images/x0nhpe2rcef0kb7fxovh.jpg[/IMG][/URL]
5.
5.
Zelgadis187
Amikor hír volt hogy jelenlegi generációban csak digitálisan akarnak játékot terjeszteni nagy felháborodás volt belőle. Végülis szerintem igazuk volt mert valószínű hogy soha többet nem veszek játékot dobozosan. Régen szép volt egy polcon az ember gyűjteménye szóval számított hogy néz ki de most olcsóbb és kényelmesebb is letölteni egy játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...