Újabb PS5-ös dobozképeket leshetünk meg

Miközben a Microsoft rohamtempóban pumpálja az újabbnál-újabb információkat az Xbox Series X/S-ről, addig a Sony komótosan szivárogtatja az újdonságait a PlayStation 5-ről. Nemrég az ausztrál Amazon osztott meg néhány dobozképet.

Az elmúlt napokban tagadhatatlanul a Microsoft rabolta el mindenki figyelmét, azonban azért a Sonyt sem kell félteni, az ő oldalukról is szivárog pár látnivaló a PlayStation 5 kapcsán. Ezúttal az ausztrál Amazon volt túlbuzgó, és osztott meg "véletlenül" néhány PS5-ös dobozképet, amiket sikerült lementeniük a felhasználóknak:

 
Érdemes megjegyezni, hogy a Demon's Souls, a Gran Turismo 7 és a Destruction AllStars esetében fel van tüntetve, hogy nem a végleges boxartot láthatjuk, de a teóriagyártóknak ez is elég volt az elmélet megszületéséhez, miszerint könnyen lehet, hogy ezek a játékok a PlayStation 5 nyitócímei között lesznek. A Demon's Souls-remake-kel kapcsolatban voltak már hasonló pletykák, így nem lennénk meglepődve, ha végül a fenti címek tényleg megjelennének egy-két hónappal a konzol premierje után.
13 komment - szólj hozzá!