Újabb PS5-ös dobozképeket leshetünk meg

Miközben a Microsoft rohamtempóban pumpálja az újabbnál-újabb információkat az Xbox Series X/S-ről, addig a Sony komótosan szivárogtatja az újdonságait a PlayStation 5-ről. Nemrég az ausztrál Amazon osztott meg néhány dobozképet.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#13
Mindig bizom benne, hogy egyszer egy uj splinter cell dobozkepet latok...... Ez ma sem jott be :D
#12
#5: Persze, hogy az volt, hiszen, ha ügyesen csereberéled a használd játékaidat, akkor gyakorlatilag minimális ráfizetéssel újakat szerzel. Főleg, ha olyan helyen élsz, ahol nagy piaca van a cserének.

Van ismerősöm, aki úgy ment végig az összes AAA játékon az elmúlt években, hogy vett egyet, azt pedig folyton oda vissza cserélgette az újabbakra, aminek vége az lett, hogy gyakorlatilag 3-4 játék áráért simán 15-öt sikerült végigjátszania.

Alapvetően kifizetett egyszer 20.000-et egy újért, utána pedig minden cserénél adta a meglévő játékát, mellé pedig pár ezer forintot. Multis játékoknál más a történet, de ahol csak single van...ott sok értelme nincs évekig tartogatni, ha nem vagy olyan játékos, hogy valami 3-4x is végigtolsz.
#11
#8: Mondhatjuk! :)
Bár már kezdek kiöregedni. Ritkán játszom már, de gyűjteni gyűjtök. Van olyan is amin még a fólia is rajta van... :) Amúgy csak FPS/TPS és csak rendőri/katonai.
#9
#7: És mégse lettél iskolai mészáros!
Pedig ezek a fajta game-ek felelősek az ilyen esetek majd 2 százalékáért!
#8
#7: Wow, szép kis gyűjtemény! :-)
Egy erős tipp, de szereted a lövöldözős játékokat, nemde?
#7
#4: Én évek óta bámulom őket... :)
[URL=http://kepkezelo.com/][IMG]http://kepkezelo.com/images/x0nhpe2rcef0kb7fxovh.jpg[/IMG][/URL]
#5
Amikor hír volt hogy jelenlegi generációban csak digitálisan akarnak játékot terjeszteni nagy felháborodás volt belőle. Végülis szerintem igazuk volt mert valószínű hogy soha többet nem veszek játékot dobozosan. Régen szép volt egy polcon az ember gyűjteménye szóval számított hogy néz ki de most olcsóbb és kényelmesebb is letölteni egy játékot.
#4
#3: Amúgy az ember tényleg órákig bámulja a tokot. :) Régen ez nagyon fontos volt, az emberek ez alapján választottak sokszor ( nem nagyon volt más támpont ) de ma? Ki vesz egy játékot az alapján mi van a borítón ?