Bemutatkozott a Black Legend

A 17. századi Nyugat-Európa hangulatából merít egy nagykanállal, és fűszerezi azt meg egy adag fantasyvel a Warcave legújabb körökre osztott stratégiai RPG-je, a Black Legend. A bejelentés mellé érkezett majdnem egy tucat kép és egy videó is.

Örömteli látni, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a videojátékok esetében is azok a fantasy címek, amelyek nem a történelmünk sötét középkorából, hanem a 17. századból merítenek ihletet. A Greedfall után a Warcave új játéka is egy hasonló stílusban fogant körökre osztott stratégiai RPG lesz.


A Black Legendben kedvünk szerint kínozhatjuk magunkat nagyon kemény kihívásokat tartogató nehézségi szintekkel, de ha csak a sztorit szeretnék élvezni, arra is lesz lehetőségünk. A pályák szabadon bejárhatóak lesznek, amik bőven meglesznek töltve melléküldetésekkel és felfedeznivalóval. A fejlesztők 15 választható karakterosztályt ígérnek, így remélhetőleg mindenki megtalálja majd az ő játékstílusához legmegfelelőbbet.          

A Black Legend valamikor 2021-ben érkezhet PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre. Lentebb már az első trailer is megtekinthető a játékról:

 
1 komment - szólj hozzá!