Végre mozgásban az Immortals: Fenyx Rising

Meglepően laza előzetessel nyitotta meg a Ubisoft Forward műsorát az Immortals: Fenyx Rising. Az ókori Görögország megannyi csodája és szörnye vár arra, hogy isteni erőket uralva hőssé váljunk.
  • Írta: gorien

Kommentek

#4
Hát ez számomra borzasztó lelombozó volt. 70%-ban AC, történelem kivéve, mitológia hozzáadva, benne van valami Zeldás puzzle rendszer, ami persze kétlem, hogy olyan szabad lenne mint ott, és van egy látványvilág, ami számomra a leginkább semmilyen kategória. Se nem rajzfilmesen bájos, se nem naturális, én jobban örültem volna egy zelda szerűbb art iránynak, főleg, hogy kurva jó motorja volt erre a Ubinak. Elég sok kurva jó és látványos játékuk volt, ami hangulatos, rajzfilmes grafikát vonultatott fel.

Megint egy újrahasznosított érzésem van, csak ezúttal nem csak házon belül, saját maguk ötleteit "lopják" el és használják fel, hanem máshonnan is. És zéró kreavitiással mindez...
#3
Tényleg jól néz ki. Tipikus Ubi lenyúlás egyébként az AC: Odyssey mitológiai része és az Overwatch grafikája egyben.

Viszont egészen megtetszett, csak el ne b...ák a megjelenésig.
#2
Remélem hogy nem lesz elbaszva mert nekem ez egyenlőre jobban város mint az AC vagy WD és bizakodok tényleg mert eléggé tetszik.
#1
Le se tagadhatná a God of War alapot, szinte végig felfedezhető valamelyik részből 1-1 mozzanat.