Ezek voltak még a Ubisoft Forwardon

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 11.
  • Videó
Link másolása
Tegnap este beszámoltunk a Ubisoft Forward lényegesebb bejelentéseiről, de számos régebbi és új, de kisebb játék is képviseltette magát a műsoron, valamint az azt megelőző pre-show-n. Ezek gyűjteménye következik itt.

AGOS: A Game of Space

Az AGOS a Ubisoft vadonatúj VR-címe. Ebben egy mesterséges intelligenciát irányítunk, a dolgunk pedig az utolsó Földet elhagyó űrhajó irányítása és a rajta utazó emberek életben tartása. Október 28-án jelenik meg PC-n, kompatibilis lesz az Oculus Rifttel, a HTC Vive-val és a Valve Indexszel is.

Far Cry VR: Dive Into Insanity

Vaas Montenegro jövőre visszatér egy új, multiplayer VR-játékban. A bökkenő annyi, hogy ezzel nem játszhatunk akárhol, csakis a Zero Latency játéktermeiben – a cég a helyszíni VR-élményekre szakosodott, kiépített pályákkal.

For Honor

A középkori harcosok véget nem érő csatája új fejezetéhez érkezett. A Resistance elnevezésű szezont előzetessel harangozták be, és szeptember 17-én kezdődik is.

Ghost Recon: Breakpoint

Szeptember 15-én a legújabb Ghost Recon-játék küldetései is bővülnek, méghozzá a Red Patriot alcímű fejezettel, ami az Episode 3 része. Az epizód első két küldetése ingyenesen játszható minden Breakpoint-tulajnak.

Hyper Scape

A szeptember 15-én élesedő Turbo Mode-ban feljebb kapcsoljuk a sebességet: gyorsabban töltődik az élet, kevesebb ideig kell birtokolni a koronát, de cserébe a játéktér is nagyobb sebességgel szűkül.

Rainbow Six: Siege

Az Operation: Shadow Legacyben Sam Fisher csatlakozik a játék operátoraihoz, őt kísérendő kaptunk most egy animációs kisfilmet.

Roller Champions

A 2021-ben debütáló Roller Champions is képviseltette magát a műsorban. A videóban a fejlesztők bejelentették, hogy októbertől kezdve várhatjuk az igazi infózáport, ugyanis kulisszák mögötti videók hadával készülnek.

The Crew 2

Bemutatkozott az autóversenyzős játék harmadik éve is, amely idén novemberben veszi kezdetét: három szezonra lesz bontva, azok darabja pedig két epizódra. 

The Division 2

A játék vadonatúj, The Summit nevezetű játékmódjában egy százemeletes épület csúcsára kell eljutnunk, miközben minden szint új kihívást tartogat.

Ubisoft’s Notre-Dame de Paris: Journey to the Past

A Ubisoft utolsó, VR-ral kapcsolatos bejelentése egy virtuális felfedezés. A párizsi Notre-Dame tavalyi leégésekor felmerült, hogy az Assassin's Creed: Unityben megalkotott modell segíthet a valódi épület újjáépítésében is, a kiadó most pedig a játékot felhasználva ad lehetőséget arra, hogy körbejárjuk a székesegyházat.

Watch Dogs Legion

A Watch Dogs Legion, ami a legutóbbi Ubisoft Forwardon is kiemelt szerepet kapott, ismét képviseltette magát. Ezúttal a toborzás működésén volt a hangsúly, valamint megtudtuk, hogy az első rész hőse, Aiden Pearce is csatlakozhat a csapatunkhoz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...