Mafia: Definitive Edition - a gengszterek élete

Két hét van már csak hátra, hogy kezünkbe vehessük a felújított Mafiát. Az új előzetes a gengszteréletérzést hivatott megragadni, amit átvezetők és gameplay-felvételek keverékével illusztrál.
  • Írta: gorien

Kommentek

#12
Aki szerint a Mafia 2 rossz (szerintem sem olyan mint az első de nem is rossz) az nézze meg ezt a vidit: https://www.youtube.com/watch?v=yw5NkRmTztQ
Vagy ha nem lusta akkor olvassa el ezt a blogot: https://www.gamekapocs.hu/tag/frankblack/blog/8707/legjobb_sandbox_jatekok_2007_2014_part2 :)
#11
Az első rész örökzöld. A 2-3 rész pocsék. Egyrészt hiányzik belőlük az első rész hangulata, és rengeteg olyan hiányosságuk van, ami az első részben mind benne van. Pedig anno nagyon vártam a második részt, az első értékeléseknek nem akartam hinni hogy annyira pocsék lett, de kipróbálás után be kellett látni. Rengeteg ordító félkész, kihagyott dolog, rengeteg copy/paste objektum a térképen pl. benzinkutak, büfébódék ugyanazok eladóstul mint egy utcával odébb. Ilyet 2010-ben megjátszani már bukta, 1997 körül volt ez a megoldás divat, mikor 8MB ram volt a gépekben.
#10
#8: Én csak a második résszel játszottam (eddig), konkrétan az egyik legalulértékeltebb játéknak tartom, én legalábbis imádtam:)
#9
#8: Minden mondatoddal egyetértek! :)
#8
#7: Itt jobb értékelést kapott a 3 , mint a 2 :D Pedig az tényleg szar lett. Nekem a 2 az tetszett nagyon. Vito is Joe meg főleg. Jó volt a történet mesélés , mikor megjelent eszméletlen jól nézett ki, még mai napig is jól néz ki az eredeti is. Én szeretem újrajátszani, mert a történet nekem tetszik a játékmenettel sem volt gondom. A 2 az egy több, mint jó a játék a 3 na az tényleg ótvar szar játék, ismétlődö selejtes küldetésekkel, 20-szor ugyanaz a feladat 20-szor ugyanabba az épületbe menj vissza stb. Az első rész meg etalon :)
#7
Most nézem, hogy a gamekapocs teszten a Mafia 2 anno 6/10-et kapott. A kitikát is olvasom... nagyon lehúzza a második részt. Basszus, pedig nem olyan rossz az, szépen öregedett a játék.
#6
Spoiler.

"Mr. Salieri sends his regards!" :)
#5
#4: Igaz ez is.
#4
#3: Nem itt volt a baj, hanem hogy kb. a fele sztori sem került bele, mint amit tervezésnél írogattak, és a meglévőket is szétq..ták. A 2 is lehetett volna jó játék, ha hagyják befejezni.
#3
#2: Amikor a II. megjelent, az akkoriban gyönyörűnek számító grafikától mindenki álla leesett. Azonban sokqknak nem tetszett, hogy a játék túl könnyű lett. Pl a kistérképen csík jelezte merre kell menned A-bol B-be. A sztorival meg az lehetett kb a bajuk sokaknak mint most The last of us 2-vel.

SPOILER
A második részáltalad vezérelt főhőse kinyírja az első rész általad vezérelt főhősét!
#2
Különbözőek vagyunk. Én az első kettővel nem játszottam, csak a harmadikkal és bejött.
Kíváncsian várom ezt a változatot. Ha megjelenik be is ruházok rá.
Én meg az elsőről hallottam, hogy nagyon jó volt, hozzá képest a második egy gyenge harmatos levegő.
#1
Már nagyon várom a legendásan pocsék harmadik rész után. Annak állítólag (III rész) nagyon jó története van, de sajnos hiányos angol tudásom miatt nem értettem. Pár óra után abba is hagytam. Mert ugyanabba a raktárba harmadszor visszamenni lövöldözni valami rém unalmas volt. Az egész környezet szellemvárosra hasonlított, npc-k alig mászkáltak, áhh hangulat nulla a köbön. A második rész anno bejött.