The Darkest Tales - kedvenc meséink kicsavarodnak

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy hős plüssmackó alámerül egy különös világba, amit gyermekkorunk mesehősei népesítenek be – csak épp nem úgy, ahogy emlékszünk rájuk. Itt nincs „boldogan éltek, míg meg nem haltak”.

Gyermekkorunk plüssállatai igazi hősök voltak, rendíthetetlenül álltak őrt mellettünk, hogy távol tartsák tőlünk a rémálmokat. A The Darkest Talesben Teddyre ennél sokkal komolyabb feladat vár: a rémálmok világában ragadt tulajdonosát, Aliciát kell megmenteni. Felszerelkezik hát egy pár ollóval, majd elindul oda, ahol semmi nem olyan már, mint az estimesékben volt.

Ebben a 2D-s sidescroller platformerben szembe kell szállnunk számos kicsavart mesehőssel: a kis hableány gonosz tengeri banya, míg Csipkerózsikán már biztos nem segít az igaz szerelem csókja. A harcot Teddy az ollóival és apró íjával veszi fel, utóbbit pedig csáklyavetőként használva a szintek trükkösebb részein is átlendülhetünk. És hogy mi lesz ennek a mesének a vége? Azt csakis a mi ügyességünk határozza meg.

A The Darkest Tales 2021-ben jelenik meg PC-re.

1.
1.
Robilluma
Szuperül néz ki. Már ott is a kívánságlistán. Nagyon jó az alapötlet.

Egy ilyen típusú játékot simán el tudnék képzelni valamilyen lineális, félig nyitott open worldben is. Nem feltétlelül dark vagy horror stílusban. Mesebeli mini- és főboss-okkal. Mesék terén a határ a csillagos ég. Nem is igényel komolyabb háttérmunkát sem, kb mint egy görög mítológiai téma.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...