Frissítve: Elhalasztják a Wonder Woman 1984-et

Lapértesülések szerint a Warner erősen gondolkodik azon, hogy ismét elhalassza a Wonder Woman 1984 premierjét, ráadásul ha erre valóban sor kerül, az érintheti a Dűne-filmet is.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#17
#12: Felület ok... Részben igazad van. Közel az 50-hez nem vágyom másra csak a családra. Moziban nem egyedül vagyunk, kb 8 éve környékén sem jártam. Itthon a legjobb, lehet az idő múlásával igazat adsz. :)
#16
Érdektelen tömegkulturális tartalom. Mint a főző-vacsorázós műsorok. Részemről ha soha nem lesz az sem gond.
Lapozzunk.
#15
#13: Ennyi! :-)
#14
#12: Én szerencsére ritkán gondolkodom végletekben, így megteszi egy olcsóbb rendszer is otthoni mozizásra de kinek mi jön be jobban persze! :-)

Nekem az IMAX nem tud annyi pluszt adni, ha el[ttem mászkálnak az emberek ki/be a film kezdete után 20 percel is. Hangzás sem, mikor mellettem, mögöttem, + előttem is csörögnek, csacsognak, nyihognak, meg nyammognak állandó jelleggel.

Az otthoni látvány + hangzás mindent visz, főleg mivel teljesen zavartalan az élmény számomra! :)))
#13
#2: Teljesen jól látod! Aki akar menni moziba, legyen rá lehetősége, de legyen erre is. Mindenki döthessen, hogy mit akar.
#12
Nekem az IMAX mindent visz, otthon sosem lesz olyan, mert nem akkora térben terjed a hang, nem akkora felületen látod a képet. Nyilván egy prémium házimozi rendszer is nagyon jó, csak máshogy. Viszont annak az árából egész életemben járhatok valódi moziba.
#11
#3: Nekem az ultra HD + 4K minőség már elég jól mutat az otthoni vásznamon projektorral... Mikor másokat esetleg zavarhat a hangos filmezés, felkapom az egyik fülesem, azzal nézek filmeket, amivel egyébként sokkal jobb is a hang
#10
#8: Dettó, projektorral nyomom én is már az utóbbi közel 10 évben
#9
#8: Ez igaz, de egy jó projektor 3x drágább mint amit leírtam. Kép van, hang nincs. Lehet mérlegelni, mi mit ér.
#8
Egy fehér fal kell hozzá és egy projektor.
#7
Van ennél jóval drágább setup, határ a csillagos ég. ;)
#6
#5: Miért kéne vennem ? Vegyen mindenki magának. :)
#5
#4: Kérlek vegyél mindenkinek ilyen setupot. Persze 6x6m szobákkal és biztos bevezetik az "online mozit". :D
#4
#3: Ezen lehetne vitázni... Wharfedale d330+sw12+ lg oled 165cm. Hang minden mozit visz, kép úgyszintén. ;) 6x6m szobában. Filmet úgyszintén várom.
#3
#2: Szerintem az otthon sose fogja átadni egy mozi élményét. Amiket felsoroltál tényleg idegesítő dolgok ezt nem vitatom. De otthon a büdös életbe nem fogod olyan hangerőn és akkora kivetítőn megnézni a dolgokat.
#2
Egyebkent is ideje lenne mar az online moziknak igy 2020-ra, hatha igy vegre elorukkolnak vele... Szerintem lennenk 1 paran akik a szokasos 5-10 font helyett a premieres online filmeket megvennek dupla aron, 20 fontert is de akkor legalabb az otthon kenyelmebol, haverokkal, mindenfele csamcsogo, bofogo, nyihogo allatok nelkul lehetne ezt tenni. Vagy eppen veluk, kinek mi jon be jobban ugye, + milyen a barati tarsasaga. :D
#1
Kár érte. Régóta megszeretném nézni.