Pár szóban a Series S visszafelé kompatibilitásáról

A Digital Foundry csapatának hála sikerült végre tiszta vizet öntenünk a pohárba azzal kapcsolatban, hogy miként is fogja majd futtatni az Xbox Series S az előző generációs xboxos játékokat.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#15
Nekem a kedvencem a sutolap poen, mar egy hete 100ezer helyen rohogtek rajta, majd felnezek gamekapocsra erre egy tegnapi komment tuti sutolap haha...uhh ez a szinvonal ;-)
#14
#13: Vannak komikus dolgok, az biztos. Remélem, hogy már pár egyetem, ahol pszichológusokat és pszichiátereket képeznek már felfedezte az oldalt, mert remek gyűjtemény van itt.
#13
#12: Nekem igazából ott se tetszik, amikor bejönnek okoskodni és (főleg lehúzzák a TloUS2) úgy hogy láttak három képet. Először kacagok de nagyon hamar kezd unalmas lenni :D
#12
#10: Ezen érvelési logikát követve a boxosok pedig igazából Last of Us 2-re és pées exekre vágynak? :D
#11
YanezModerátor
#10: :D

kamegecam: Az a játék egyelőre nem érdekel, de semmit sem írok le előre.
#10
Milyen dúrva amúgy, hogy a boxnak nem kell uncharted meg exkluzivitás ahhoz, hogy még az only ps-es srácok is ide jöjjenek beszélgetni.... xD elég egy filléres gamepass meg egyebek. Lol.
Jókat mosolygok ilyenkor.
#9
#8: Ezt láttad Yanez? :)

https://youtu.be/kpxauM2ND-o

Eddig egyáltalán nem fogott meg de ez az új Godfall gameplay trailer most nagyon adja. Ez már gondolom az újabb build mert a színek sokkal élénkebbek, a játékmenet és a harc pedig sokkal kiforrottabb. Feel the flow? :D
#8
YanezModerátor
#4: Made my day! Ezen most jött mosolyogtam. :)
#7
#6: Hát sokkal jobban dizajnolható mint a ps5,azt kapásból meg kell szabadítani attól a vetemedéstől. Én Serius X re tükröket vágok vagy csaladi fotókat üveglapok mögé így a nappaliban jól mutat majd. Ps5-ből meg set top box lesz! Majd arra is kitalálunk valamit,de az oldalai tuti ugranak.
#6
#4: mert a ps5 nek aztán gyönyörű dizájnja van, tuti valami lmbtq-s huszár tervezte azoknak vannak ilyen elb@szott fantáziái , akkor már inkább ez a szocialista hangosbemondó dizájn
#5
#4: Imént írtam le...
#4
Szerintem jó hangulat volt a Microsoft-nál és lehet, hogy eredetileg az Xbox-nak valami talpat akartak készíteni a fekete doboz alján lévő koronghoz, aztán mondták, hogy:
- Srácok! Figyeljetek már! Itt van ez a fekete Xbox Series X. Nem kéne alá valami tartó?
- Hát jó. Valami eltérő, mondjuk fehér színű talp jó lesz hozzá?
- Jó lesz szerintem, úgyis flat design. De olyan könnyűnek tűnik az alja, olyan instabil. Ne tegyünk bele valamit?
- Jól van. Tegyünk bele, mondjuk hardverelemeket súlynak. Jobb most így?
- Igen, stabilabb. Emberek! Nem próbáljuk meg ezt a talpat eladni külön eszközként?
- Jó ötlet, hagy nőjön a GDP. De nevezzük akkor el ezt is Xbox Series-nek, hogy érezzék, hogy valami köze van az Xbox Series X konzolhoz, csak legyen, mondjuk S.

Valami ilyesmit bírok elképzelni, mert konkrétan az égvilágon semmi értelmét nem látom ennek a gyenge fehérdobozos masinának, csak jól pazaroljuk az erőforrásokat már egyébként is gyenge, elavult hardverre (olcsóbb, értem, de akkor is mi értelme).
#3
Na ezt tudjátok ki fogja venni? Karácsonykor az anyukák az 5 éves kisfiuknak Fortnite-ozni. Olcsó, a gyerek meg még úgysem tudja, hogy mi a jó! :D
Én jövőre veszek PS5-öt, remélem addigra leszz fekete kontoler (kar), mert ez így, na meg maga a gép fehér kiszerelésben nem tetszik nekem, és nem is praktikus.
#2
Akár egy sütőlap XD
Egyre rusnyább dizájn születik :D
#1
Mi a f@sz az a xbox one s játék?
:)))))