A készítők megvédték a Prince of Persia-remake-et

Tegnapelőtt bemutatkozott a sokáig szivárgó és - ennek köszönhetően - várva-várt Prince of Persia: The Sands of Time Remake, ami első ránézésre elég felemásra sikerült. Most a fejlesztők is elmondták ezzel kapcsolatban a véleményüket.

Megannyi pletyka és szivárogtatás után tegnapelőtt végre hivatalos lett: készül a 2003-as Prince of Persia: The Sands of Time remake-je, amely 2021. január 21-én PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re fog ellátogatni. A jó hír mellé kaptunk egy előzetest is, amitől a rajongók - finoman is szólva - nem voltak elájulva. Ezekre a visszajelzésekre reagáltak most a játék fejlesztői.

Az újrakevert verziót fejlesztő Ubisoft Pune emberei elmondták, hogy ők egy jellegzetes és igazán markáns látványvilágú játékot szeretnének készíteni, hiszen a The Sands of Time egy igazán egyedi történet, ami megérdemli, hogy ne csak egy Assassin’s Creed-klón, vagy a 2008-as Prince of Persia stílusának az ipari másolata legyen. Pontosan ezért döntöttek végül egy olyan látványvilág mellett, ami határozottan "eltér" a többi játék kinézetétől.

24 komment - szólj hozzá!