Control - teljes a felfordulás a next-gen verzió körül

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 12.
  • Hír
Link másolása
Nem lennénk az elmúlt napokban a Remedy és a 505 Games dolgozóinak a helyében, hiszen egy kisebb balhé tört ki a Control következőgenerációs frissítése körül. Lehet, hogy nem kellett volna ennyire túlbonyolítani ezt az egészet?

Az egész történet ott kezdődött - amiről mi is írtunk már egy hónappal ezelőtt -, hogy a Control PlayStation 5-ös és Xbox Series X/S-es verziójára csak azok a játékosok frissíthetnek majd ingyenesen, akik a játék Ultimate Editionjét vették, vagy veszik majd meg. Ez a nem túl fogyasztóbarát megoldás már alapból sokaknál kiverte a biztosítékot, most pedig egy hiba miatt újabb adag olajat öntöttek a készítők a tűzre.

A probléma ugyanis az volt, hogy a PlayStation Store-ban, miután felbukkant a játék Ultimate-kiadása, azt azok a PlayStation 4-tulajok is megkapták, akiknek csak a Control - Digital Deluxe Edition volt ott a könyvtárukban. Ebből elég egyértelműen leszűrhető lett, hogy semmi akadálya annak, hogy a korábbi kiadások is megkapják az ingyenes next-gen frissítésüket, csak éppenséggel a kiadónak nem áll szándékában ezt engedélyezni. Időközben pedig vissza is vonták az "ajándék" Ultimate Editonöket egy hibára hivatkozva.

Kíváncsian várjuk, hogy ennek a felfordulásnak lesz-e valamilyen hosszútávú következménye, és megenyhül-e a 505 Games és a Remedy szíve a Control következő generációba való költöztetésével kapcsolatosan.

34.
34.
reasonv
A Gold és GamePass témával kapcsolatban lenne kérdésem, mert látom téma volt korábban. Nemrég vettem éves Gold-ot, aktiváltam, így nem automatikusan megújuló lett, hiszen feltöltőkártyás formában vettem. Ha upgrade-elem 300 Ft-ért GamePass Ultimate-re - ami csak az első hónapban 300 Ft - akkor mi lesz a végtermék? A következő hónapban akarnak majd levonni havi díjat? Vagy 1 évig jó vagyok és UGP-m lesz? Át fog állni megújulóra, de csak éves szinten?
32.
32.
Caleon
#31: Megkapod tőlem a hónap kommentje címet, mert a játékhoz szóltál hozzá, ami a gk-n szinte kuriózumszámba megy.
Én az ultimate-t most vettem meg xone x-re, és nagyon tetszik. Érdekesség, hogy xbox storeban az ultimate 12, a deluxe 18 ezer huf. Nem szimpatikus amúgy, hogy a deluxe tulajok nem kapják meg az upgrade-t. Sőt, nemhogy nem kapják meg, de a store-ból megvenni sem tudják. Az 505 azzal vigasztalja őket, hogy visszafelé kompatibilis lesz az új konzol. Szerintem itt még nincs vége a történetnek.
29.
29.
godach
15.
15.
Norbaszki
14.
14.
#13: mi ez a korrektura... *magat nalam
13.
13.
505 is jo melyre elasta nafat balam, mondjuk mar azzal is, hogy az Epicet valasztotta, ugyhogy no para a love megvan, orulhetnek.
12.
12.
BorisMetod
Nem probléma, én meg akkor nem fogom megvenni 60 / 80 euróért a szaros játékukat a megjelenéskor, hanem várok bő 1 évet, mire kijön leárazva az összes kiegészítővel és javítással. Semmi baj...
9.
9.
godach
#8: Ki marad. Majd lesz itthon 10 év múlva ennyiért. Nekem nem rossz ez, te meg türelmes vagy szóval belefér :)
Addig letolod a Turok remaket. Az most 600 forint körül van g2a-n.
8.
8.
crytek
#7: Sajnos ez nem mondható el a brazil és török feltöltő kártyákról. Hónapok óta nem kapni értelmes helyen. Pedig a Forza Horizon 3 Expansion Passot nagyon venném 1300ftért törökből..
2.
2.
crytek
Remélem miután lehúzták ezzel a népeket még egy utolsó alamizsna gyűjtés gyanánt beletolják végre a game passba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...