Control - teljes a felfordulás a next-gen verzió körül

Nem lennénk az elmúlt napokban a Remedy és a 505 Games dolgozóinak a helyében, hiszen egy kisebb balhé tört ki a Control következőgenerációs frissítése körül. Lehet, hogy nem kellett volna ennyire túlbonyolítani ezt az egészet?
  • Írta: Baloo

Kommentek

#34
A Gold és GamePass témával kapcsolatban lenne kérdésem, mert látom téma volt korábban. Nemrég vettem éves Gold-ot, aktiváltam, így nem automatikusan megújuló lett, hiszen feltöltőkártyás formában vettem. Ha upgrade-elem 300 Ft-ért GamePass Ultimate-re - ami csak az első hónapban 300 Ft - akkor mi lesz a végtermék? A következő hónapban akarnak majd levonni havi díjat? Vagy 1 évig jó vagyok és UGP-m lesz? Át fog állni megújulóra, de csak éves szinten?
#33
#30: Te mocsok vagy, leselkedsz :D
#32
#31: Megkapod tőlem a hónap kommentje címet, mert a játékhoz szóltál hozzá, ami a gk-n szinte kuriózumszámba megy.
Én az ultimate-t most vettem meg xone x-re, és nagyon tetszik. Érdekesség, hogy xbox storeban az ultimate 12, a deluxe 18 ezer huf. Nem szimpatikus amúgy, hogy a deluxe tulajok nem kapják meg az upgrade-t. Sőt, nemhogy nem kapják meg, de a store-ból megvenni sem tudják. Az 505 azzal vigasztalja őket, hogy visszafelé kompatibilis lesz az új konzol. Szerintem itt még nincs vége a történetnek.
#31
#11: Szerintem nagyon fasza játék, ha bejött az Alan Wake és a Quantum Break akkor ezt is be fog. Szerintem ma már nem is kapni az alap verziót, legalábbis Steamen csak az Ultimate kapható. Az alapjáték zseniális, a DLC kről még nem tudok nyilatkozni, az utolsó ugye még meg sem jelent, de a teljes lesz tuti futok vele egy második kört. RTX kártya erősen ajánlott, a Control után mondtam azt, hogy kötelezővé tenném a Ray Tracinget minden játékban.
#29
Comedy Central :D
#27
#26: Tőlem? Akkor a neveltetéseddel is gázok vannak. Akkor már mindent értek
#25
#24: Valami okod csak van hogy nem tudod elengedni.. netán valamit kompenzálni akarsz?
#23
#22: Ne tőlem kérdezd, te jelensz meg mindig amikor kommentelek bármit...
#21
#20: Irigylitek is látom ,de legalább bevalljátok ,ez is szép dolog az őszinteség
#19
#18: Bizony! Múltkor láttam egy dokumentum filmet egy nőről, aki a szaros WC papírt is összehajtogatta és félre rakta, hogy később jó legyen. Mondjuk azt mondták beteg, pedig csak egy meg nem értett zseni. Egyből te ugrottál be!
#18
#17: Még szép. Nagyon kevesen tudnak spórolni, ez egy jó tulajdonság
#17
#15: Ez nem offense neki, még büszke is rá
#16
#3: Van egy ilyen Facebook csoport, hogy xbox one hungary, abban mindig van valakinek eladó.
#15
Kimoderált üzenet