Elite Dangerous: Odyssey - félig támogatja a VR-t

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 13.
  • Hír
Link másolása
Az Odyssey hamarosan új távlatokkal bővíti az Elite: Dangeroust, hiszen az űr után a bolygókat is felfedezhetjük. Habár a játék védjegyének számító VR-támogatást nem hagyja maga mögött a kiegészítő, mindent mégsem láthatunk majd ily módon.

Amikor júniusban bejelentették az Elite: Dangerous új éráját elhozó kiegészítőjét, egy apróság beárnyékolta a jövőre érkező Odyssey-t, mert a fejlesztők akkori állítása szerint az nem támogatja majd a játék erősségének számító VR-t. A Frontier Developments most tisztázta a kérdést: lesz VR a kiegészítőben, amíg bármiféle járműben ülünk, de a bolygókon nem.

Tehát ha űrhajóban vagyunk, akár az űrben, akár az atmoszférában, azt egész végig VR-ban láthatjuk, ahogy azt is, ha a bolygófelszínen a felderítőjárművet vezetjük. Azonban ha bármelyikből kiszállunk, akkor már síkképernyős látvány fogad minket – ha akar, a játékos változatlanul használhatja tovább a headsetet, vagy azt levéve átválthat monitorra.

A bejegyzésből még azt is megtudtuk, hogy habár számos bolygófelszíni és űrbéli bejárható helyszín kerül majd a játékba az Odyssey érkezésével, a startkor még nem leszünk képesek űrhajóbelsőket felfedezni.

A kiegészítő 2021 elején érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

3.
3.
Cole
Remélem később benne lesznek a hajók belső részei is.
Várom szeretettel, jövőre nekem ez lesz a legjobban várt játék azt már most tudom. Igazából már most is az. :D
2.
2.
shooter1234
Pár Imperial alá tartozó űrbállomás is Thargoid támadás alatt áll, szóval mehet az imperial rank farm a kimenekítéssel, ha esetleg valakinek még nem lenne meg az Imperial Cutter.
1.
1.
luzsi04
Kíváncsian várom, milyen lesz.
Rég játszottam már vele, jól fog jönni egy kis újdonság.
Lehetne valami klassz sztori is hozzá, pl egy Black marketes akció közben a társak hátba tamadnanak, ott hagynanak egy kihalt bolygón, aztán a feladat az lenne hogy éld túl a bolygót, valaki radtalal majd az árulóid után kell nyomozni, velük leszamolni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...