Borderlands 3 - osztott képernyővel jön a next-gen

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 13.
  • Letöltés
Link másolása
Az valószínűleg senkit nem lep meg, hogy a Borderlands 3 is jön next-genre, ahogy az sem, hogy beáll azon játékok sorába, amit ingyen lehet majd átvinni az új gépekre. A meglepetés, hogy osztott képernyős multival megpakolva érkezik.

A Gearbox a tegnapi PAX Online-on bejelentette, hogy amint elrajtol az új konzolgeneráció, Xbox Series X-en és PlayStation 5-ön is játszható lesz a Borderlands 3.

Ez valószínűleg senkit nem ér váratlanul, igazából az lenne a meglepő, ha nem kapna next-gen változatot. Ahogy az szintén gyakori, ingyen upgrade-elhetik majd a játéktulajok a jelengenerációs konzolokra megvásárolt verziókat. Az ígéretek szerint a next-gen játék single player módban 60 fps-sel, 4K-s felbontásban fog futni.

A bejelentés érdekesebb része, hogy két lokális, osztott képernyős co-op módot is kap a játék: négyen értelemszerűen négyfelé osztva játszhatunk, míg ha csak ketten vagyunk, dönthetünk a horizontális és a vertikális képernyőosztás között. A függőlegesen osztott kétjátékos mód egyébként az Xbox One-os és PlayStation 4-es példányokba is bekerül majd egy ingyenes patchcsel.

További hírek: a csapat nem végzett még a Borderlands 3 támogatásával, bőven várhatunk még 2020-ban újdonságokat. Habár olyan szintű DLC, mint a különböző sztorikiegészítők (ezekből nemrég jelent meg a Season Pass legutolsója), nem fognak érkezni, de kapunk új játékmódot a jövőben, és minden Vault Hunterhöz érkezik majd egy-egy új skill tree is.

1.
1.
Gykrizsi
Itt remélhetőleg osztott képernyőn lesz 30 fps, mert sima boxon inkább 15-20 körül mozgott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...