Szerdán újabb műsorral jelentkezik a PlayStation 5

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 13.
  • Rendezvény
Link másolása
A Sony hamarosan, szeptember 16-án összecsődíti a különböző saját és külsős játékstúdióit, hogy egy negyvenperces műsorban prezentálja a next-gen konzolra érkező alkotásokat.

A Sony bejelentette, hogy tart még egy PlayStation 5 Showcase-t, méghozzá nem is olyan sokára: jövő héten szerdán, magyar idő szerint 22 órakor tartják meg. Amire biztosan számíthatunk a negyvenperces adás alatt, az a SIE Worldwide Studios és egyéb fejlesztőpartnerek legfrissebb játékainak bemutatása.

Mivel a Microsoft nemrég leplezte le az Xbox Series X és Series S árazását, talán nem ördöngös gondolat azt várni, hogy talán a Sony is most áll majd elő a saját konzoljának árcímkéjével. 


46.
46.
Gaboo77
#45: Pl. LG 55NANO863NA. Már AMD Freesynces. Pont jó gaminghez.
45.
45.
Thebestguess
Sziasztok! Milyen elérhető árú (2-300.000,- Ft) TV-t javasoltok a PS5-höz?
44.
44.
DarkCrash
Tyű itt is mi megy :D Az anyám :D
43.
43.
kamgecam
Demon’s Souls remake, Spiderman MM játékmenetet várok nagyon! A TLoU2 különálló multiplayer játéka is érdekel. Illetve lepjenek meg! Mondjuk egy Silent Hill vagy God of War 2 teasernek örülnék.
38.
38.
delphijos
Az anyázásba torkolló vitáknak már csak azért sincs értelme, mert ha én story game kedvelő vagyok, akkor nem fogok hirtelen “öntudatra” ébredni és COD-ra váltani csak mert valaki beírta ide hogy a story játékok “szarok”. És fordítva. Nem értem miért nem lehet eljutni legalább itt oda hogy más igények / ízlések vannak. Olyan mintha két sportoló anyázná egymást hogy melyik sport “jobb”. Én pl. magamon is meglepődtem mennyi játékot élveztem Switch-en, és nem zavart hogy nincs 3456 teraflops. Az hogy maga a gép ennyiért lehetne igényesebb, az megint más. Szerintem ha valakit tényleg a szórakozás érdekli, minden platformon talál magának valót. Ja, és amit abszolút nem értek. Ha box-om van, jobban élvezem a játékot rajta ha a PS “szarabb” ? Vagy fordítva ? Nem értem ezt a kényszeres önigazolást, hogy az embernek meg kell győznie magát hogy ő vette a “jobbat”. De ha ugyanúgy jót játszol akkor nem tök mindegy ? Az a pár százalék ami eltérés a választékban, meg megint egyéni döntés kérdése. Ha nem fussa mindenre, más területen is óhatatlanul “lemarad” az ember valamiről. De attól még nem lesz rosszabb ami van.
34.
34.
Yanez
Ebben a világban és főleg a GK-n az a nagy probléma, hogy sokan vakon megvannak győződve arról, hogy az ízlésük egyenlő az igényességgel és a minőséggel. Ekkora tévedésben élni akkora hiba, mint tenyérböl etetni a piranhákat.
33.
33.
Gaboo77
#32: A kérdést már megfejtették, csak sokszor tényleg nagyon nehéz betartani. Ignirálod. :)
32.
32.
Őrnagy
Van a társadalomnak egy olyan rétege, akiknek, ha tetszik Ez, akkor rögtön gyalázni kezdik AZt. Szerintem az emberiség örök kérdése marad, hogy mit kezdjenek ezzel a réteggel.
26.
26.
Gaboo77
#11: Persze és nincs is ezzel baj. Jól látod! Nem kell mindekinek ugyan azt szeretni és felesleges győzködni egymást, hogy melyik a jobb. Nekem az a jobb, amelyik nekem tesztik! Engem pl. teljesen hidegen hagy, hogy x000 Ft-ért kapok 150 játékot, mert marhára nem érdekel egyik sem. Na jó max. 2-3, de az lássuk be nem sok. Én inkább kifizetek azért pénzt, hogy azzal játszak, ami tényleg érdekel. De tudom, hogy sokan vannak, akinek meg a 150 játékból 90 bejön. Na nekik ez hatalmas üzlet, nem kérdés!
15.
15.
FURY380
#11: Én is régi csibész vagyok, sőt a ismerősök is (40es, 50es korosztály) és leszarjuk a story game-eket (főleg az érzelmi drámás, lbmtq Sony exkluzívokat), amíg meló után egy hideg sör mellett jókat tudunk dumálni és játszani pár kör Battlefieldet, CODot, stb. Hidd el nagyon sok ilyen van mint mi, sőt talán a többség...
14.
14.
xSHx
#11: Ha jól tudom, a statisztika szerint, egyre többen kedvelik újra a story gémeket. Szerintem ez köszönhető a Fromsoftware nek, mivel újra divatba hozták a nehéz játékmenetet ami kihúzza a játékidőt. Ezt, h legyen nagyobb kihívás, átvette kb az összes open world cím. AC, Gow....

A multi hálás műfaj a kiadóknak. Kevesebb meló van vele mint egy storygame el és ahhoz, hogy a haverokkal lehessen tolni, mindenkinek meg kell vennie. Nem lehet csak úgy körbeadogatni.
12.
12.
ABorealis27
Én a Moore's Law is Dead YouTubert követem, hardware és konzol témájú csatorna, leakekkel, hw specifikációkkal, árakkal foglalkozik, belsős infókkal. Az új Nvidia kártyákat nagyon jól belőtte (gyártástechnológia, feature-ök, teljesítmény, kb minden tekintetben) .
Szerinte GoW2 lesz, mellé egy régi nagy kedvenc valamilyen formában (ez nagyot fog szólni és nem a Bloodborne 2), és még legalább egy új cím. De mivel rengeteg stúdió van még a Sony égisze alatt, amiknek a fejlesztéséről nem tudni tulajdonképpen semmit, akár egy játékcunami is jöhet.

Egy (űr)sci-fit én is nagyon támogatnék.
11.
11.
#6: En is single parti vagyok, de nagyon sokan, sot szerintem tobben egyszeruen leszarjak a single-t, a mai gyerekek mar nem birnak egyedul jatszani, csak egyutt kell menni, es csak multiban, en mar oreg vagyok, old school sztori kedvelo, de latom hogy ma mar nem ez megy.
10.
10.
Ati1975
#8: Szerintem az ND új játékára még min 1-2 évet kell várni minimum.
6.
6.
Gaboo77
#5: Én is remélem. Kicsit mintha még direkt kivártak volna, hogy lesz-e még valami Xbox fronton. Így elvileg akkor övék az utolsó szó. A marketing okos, de ez így is nagy verseny lesz. Nem olyan mint az előzőben, amikor az MS sorozatosan beledőlt a saját marketing kijeletnéseibe. Ez nem is a kozolok harca lesz, hanem a Single player exkluzívok harca, az előfizetéses konstrukcióval szemben. Mindkettőnek megvan a maga előnye. Kinek mi tetszik.
3.
3.
Gaboo77
Na kíváncsi vagyok! Remélem végre meglesz az ára és versenyképes is lesz. Már megvan a helye a polcon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...