Szerdán újabb műsorral jelentkezik a PlayStation 5

A Sony hamarosan, szeptember 16-án összecsődíti a különböző saját és külsős játékstúdióit, hogy egy negyvenperces műsorban prezentálja a next-gen konzolra érkező alkotásokat.
  • Írta: gorien

Kommentek

#46
#45: Pl. LG 55NANO863NA. Már AMD Freesynces. Pont jó gaminghez.
#45
Sziasztok! Milyen elérhető árú (2-300.000,- Ft) TV-t javasoltok a PS5-höz?
#44
Tyű itt is mi megy :D Az anyám :D
#43
Demon’s Souls remake, Spiderman MM játékmenetet várok nagyon! A TLoU2 különálló multiplayer játéka is érdekel. Illetve lepjenek meg! Mondjuk egy Silent Hill vagy God of War 2 teasernek örülnék.
#42
#39: Igazából nem értem a Sony szektásait,mert szerintem full retardáltak.A MS kiadja a játékait pc-re és elkezdik fikázni,hogy szar az xbox.Alapvetően saját magukkal basznak ki,mert addig rinyál ez a sok fogyatékos,amíg be nem int a MS és azt nem mondja,hogy ez meg ez csak boxon lesz,vegyél boxot.
Meg jönnek a nincs rá exkluzív dumával,utána meg oda mennek sírni Twitteren meg Facebookon a Forza Horizon 4 alá,hogy nem jön PS-re.
#41
#40: Egészségedre.
#40
"Én csak két dolgot utálok, a konzolháborút és az Xboxot"
#39
Nekem csak egy vmiből volt elegem. A divat xbox fikázásból és a sony exkluzívak isteni szintre történő emeléséből, mondván xbox-ra nincs játék, meg a többi platformra nincs story játék. Akkor egy halo, gears, cod kampány rész, doom, wolfenstein, quantum break, control, metro exodus nem jött xbox-ra meg pc-re, vmelyik még switch-re is. Ahhoz meg kell bátorság, hogy vki. le merte írni egy nagy vitát kiváltó játékról, amit leírt. Vhol, ezért akasztanak.
#38
Az anyázásba torkolló vitáknak már csak azért sincs értelme, mert ha én story game kedvelő vagyok, akkor nem fogok hirtelen “öntudatra” ébredni és COD-ra váltani csak mert valaki beírta ide hogy a story játékok “szarok”. És fordítva. Nem értem miért nem lehet eljutni legalább itt oda hogy más igények / ízlések vannak. Olyan mintha két sportoló anyázná egymást hogy melyik sport “jobb”. Én pl. magamon is meglepődtem mennyi játékot élveztem Switch-en, és nem zavart hogy nincs 3456 teraflops. Az hogy maga a gép ennyiért lehetne igényesebb, az megint más. Szerintem ha valakit tényleg a szórakozás érdekli, minden platformon talál magának valót. Ja, és amit abszolút nem értek. Ha box-om van, jobban élvezem a játékot rajta ha a PS “szarabb” ? Vagy fordítva ? Nem értem ezt a kényszeres önigazolást, hogy az embernek meg kell győznie magát hogy ő vette a “jobbat”. De ha ugyanúgy jót játszol akkor nem tök mindegy ? Az a pár százalék ami eltérés a választékban, meg megint egyéni döntés kérdése. Ha nem fussa mindenre, más területen is óhatatlanul “lemarad” az ember valamiről. De attól még nem lesz rosszabb ami van.
#37
YanezModerátor
#35: Értem mit akartál mondani, de a példa nem épp a legjobb. A modik nem saját tetszésük szerint döntenek, hanem szabályzat szerint. Csak sok felhasználó itt nincs tisztában a pontos jelentésével, innen van például a te meglátásod is ezt illetően.

A játékok fikázása és Istenítése viszont szubjektív ízlés kivetítése, amit az adott személy gyakran másképp gondol. :)
#36
#35: És egy bizonyos irányba húz a mérleg nyelve téged is :)

Ez lemaradt!
#35
#34: Ez is az emberi természet és az ego része!
Te sem tudsz minden pillanatban pártatlan maradni moderátorként,vagy úgy dönteni.És talán nem is tudatosan,de előfordul,hogy érzelmek döntenek az objektivitás helyett.
#34
YanezModerátor
Ebben a világban és főleg a GK-n az a nagy probléma, hogy sokan vakon megvannak győződve arról, hogy az ízlésük egyenlő az igényességgel és a minőséggel. Ekkora tévedésben élni akkora hiba, mint tenyérböl etetni a piranhákat.
#33
#32: A kérdést már megfejtették, csak sokszor tényleg nagyon nehéz betartani. Ignirálod. :)
#32
Van a társadalomnak egy olyan rétege, akiknek, ha tetszik Ez, akkor rögtön gyalázni kezdik AZt. Szerintem az emberiség örök kérdése marad, hogy mit kezdjenek ezzel a réteggel.
#31
#29: De akkor miért eteted?
#30
Nem sok értelmét látom leállni vitatkozni... :)

Hmm. Bezzeg a Battlefieldek a félnéger női katonákkal. Hm. Tesztoszteron szagot éreztem amikor játszottam. :) Meg a COD-ban is, amikor megláttam a... mit is?

https://external-preview.redd.it/jBibAO1MAMPwfKNA_g4JC_8ofzzTCMd0PkYfRHeSito.jpg?auto=webp&s=f8398061312b32b115919957d18b3e8d93d99803

Nagyon autentikus egy 2.VH-s lövöldében. Kevésbé zavaró egy New Yorkban játszótó Pókember esetén 2 db. szivárványos zászló a városban.

Na de valaki összekeveri a God of Wart és a Last of us 2-t, de nem egykaptafa a Battlefield 9 meg a COD 15, amik évente jönnek futószalagon.
#29
#1: Minden platformra vannak jó címek csak a fanboyok ilyen korlátoltak mint te.
(Regisztráció időpontja: 3 napja) Mért is nem lep meg.
#28
#24: Szerintem az lmbtq t ide ne keverd bele, mert sok köze nincs hozzá. A tlou2 ben a környezet, a történet elbírta és nem volt beleerőszakolva. A Miles Morales meg egy létező Pókember story, nem ők találták ki. Majd ha mostantól trendi lesz náluk ez a vonal amire gondolsz és bele lesz erőszakolva a kövi 5 ps exbe is, mint a mai Hollywood i filmekbe, akkor már igazad lesz. De amíg ez csak találgatás, addig én spec örülök, h vannak akik kicsit mélyebb történeteket be mernek vállalni.
#27
#24: Szerintem azért a Detroit nagyon jó volt, az Uncharted is, én most függtem rá a horizonra. Néha megcsömörlök abban hogy kiáll a képernyő közeléből egy géppuska és az a dolgom hogy gyilkoljak halomra, ilyenkor váltok mass effectre, most éppen horizonra, vagy már századszorra a Detroitra. Elkezdtem a telltale batmant és olyan durva a minőségbeli kontraszt egy QD és egy TT játék között mint az atom, és nem a TT a jobb.. mielőtt az összes Sony exkluzívot leszarozod meg egykaptafázod meg "lelibsized" (szerintem a god of warban semmi ilyen nem volt), előtte legalább számold össze. Elhiszem ha neked nem tetszik, végülis teljesen szubjektív, nekem se tetszett a last of us2 storyja, de azzal ha csak a te véleményedet alátámasztó példákat hozod, akkor a véleményed szart se ér.

Egyébként ha már egykaptafa, a CoD és a Battlefield nem egykaptafa teljesen mióta világ a világ?