Godfall - előzetesen a harcrendszer

Újabb trailerrel jelentkezett a Gearbox és a Counterplay looter-slasher játéka, a Godfall, amelyben ezúttal a harcrendszert vehetjük közelebbről szemügyre. Azt már most láthatjuk, hogy a látvánnyal nem lesz probléma.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#5
#1: Jó duma! :D
Egyaltalan nem gyozott meg a bejelentesekor ez a jatek. Nem tudom azota mi valtozott, de ez utan a trailer utan nagyon felkeltette az erdeklodesem. A hack n slash-t nagyon csipem, a looter dolgok is tetszenek es most mar a grafikaja utan is elismeroen csettintettem. Remelem valami klassz dolog fog ebbol kisulni.
#4
...Mondjuk már csak a növényzetből (pl. korallok mindenfelé) sem nehéz rájönni, hogy miért ilyen színvilágot használnak, eléggé nyalvánvaló hogy a mélytengeri világ színei inspirálták, amolyan elsüllyedt világ, atlantiszi vibe-al....

Nekem akkor jönne be igazán vizuálisan ha képesek lettek volna úgy összehozni, hogy a víz mint közeg is jelen legyen de persze ne legyen zavaró vizuálisan, látásti körölményeket ne befolyásolja nagyon, inkább csak különféle effektek érzékeltessék a színek mellett, hogy 1 víz alatti világban kalandozunk.

Itt inkáb úgy fest mintha 1 víz alatti kupolán belül folyna a cselekmény. :)
#3
Pont írni akartam, hogy a Halon kívül ez az egyetlen játék, ami az undormány színvilága ellenére is tetszik.
#2
#1: Ja kicsit fura főleg ezek az erős színek meg amúgyis első cím Ps5-re lehet az akció rendben lesz de valahogy senki nem volt elájulva tőle azért kíváncsi leszek rá.
#1
Továbbra is valami olyasmi érzésem van ezzel a játékkal kapcsolatban, mintha valami random hack 'n slash generátorba valami megszületett volna és azt leöntötték egy tutti-frutti mázzal.