Ennyit kellene fizetni az összes steames játékért

Érdekes adatokat tett közzé a Buy All Steam Games oldala, amely már 2017 óta figyeli, hogy mennyibe kerülne megvenni az összes Steamen található játékot, DLC-t és egyéb fizetős tartalmat.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#14
#4: A medve szimulátorral már régóta szemezek, csak sosincs leakciózva
#13
#11: Epicnél úgy van (szerintem Steamen is), hogy bizonyos időn bellül, ha nem vagy elégedett a játékkal visszakérheted az árát.
#12
Nincs rá játék, azért ennyi csak.
#11
#7: És ki döntse el, mi a vacak? Ingoványos talaj.
#10
#2: Simán rákerestem és ránézte én is erre a cikkre, mert azt hittem elírás/elütés az, hogy "csak" ennyi... Biztos, hogy legalább egy nullával többre saccoltam volna a steamen elérhető cuccok összértékét.
#9
#2: Van egy cigid? Steam-es játékra kellene.
#8
#7: Ki mondta hogy vedd meg? sok játékról ncore-on kivül nem is hallok mivel steam ezeket meg se mutatja.

Az hogy mi van szem előtt a értékelések döntik el.. ezeknek a hulladékoknak kb nincs is értékelésük vagy negativok vagy ha van is és közepes nagyon kevés = a steam nem nyomja az arcodba kb soha nem is fogsz tudni róla csak max ha véletlenül rábukkansz..

Én pl indie horror miatt mindig ncore-ra megyek fel steamen a címre rákeresve tolom fel a wishlistre és majd egyszer bundleba vagy 1 euró alatt kártyazseton beszerzős lesz.

Szóval még mindig nem értem ,hogy ezek "láthatatlanul" kit és miért zavarnak..
#7
#6: Csak ha bemész egy boltba, ott se vacakot akarsz venni. Ráadásul utána a boltot fogod szidni nem a termék gyártóját. Keresni nem bűn, de egy bolt ( aki mások termékeit árulja ) szerintem nem art ha fenntart egy minimum minőség szintet.
#6
#4: Egy áruháznak nem hibája valami forgalmazni és azon keresni...

Ez max neked és a hozzád hasonlók gondolkodásuaknak hiba, nekik egy frankó bevételi forrás.
#5
#4: Egy szóval nem mondtam, hogy ne az ő hibájuk lenne. Elég sokszor kifejtettem a valve szkepticizmusomat, amikor egy időben itt 2 naponta Epic store haterkedés ment a "gusztustalan piaci viselkedés" miatt. :)
#4
#3: mintha nem a valve hibája lenne hogy beenged minden szemetet ... most nem az "indie platformer" trágyarakásokról beszélek hanem amik eleve szar játéknak is lett csinálva és csak poén az egész, mint az a Feminazi: the triggering vagy a medve szimulátor meg ezek...
#3
#2: Sokan félistenként imádják a Steamet, de a játékok 95% igazából értékelhetetlen, 1-2 dolláros szemét. Persze az a maradék 5% is elég 2 életre is.
#2
annyira azert nem egy hatalmas osszeg mint hittem
jo mondjuk sokunknak egy jatek is sok neha
#1
Lesz ez bándülben...