PlayStation 5-pletykák hétfőre

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 14.
  • Pletyka
Link másolása
Várható volt, hogy a múlt heti bejelentés után, miszerint a héten Playstation 5-műsorral jelentkezik a Sony, újabb pletykák fognak felbukkanni mind a konzolról, mind az arra érkező(nek vélt) játékokról.

A hétvégén derült ki, hogy szeptember 16-án újabb rendezvénnyel jelentkezik a Sony, amelyben ismét a PlayStation 5 lesz a rivaldafényben - remélhetőleg most már a japánok is bejelentik a konzol árát és a megjelenésének dátumát.

Az előbbivel kapcsolatban érkezett most egy pletyka, miszerint az egyik legnagyobb spanyol bolthálózat, az El Corte Inglés rendszerében feltűnt két új konzol 499 és 399 eurós áron, ami az időzítés miatt valószínűsíthető, hogy a PS5 két modellje lenne.

Amennyiben hihetünk a fenti képnek, akkor a Sony az Xbox Series X modellel megegyező áron küldené csatába a PlayStation 5-öt, míg értelemszerűen a lemezmeghajtó nélküli konzol kapná a 399 eurós árcédulát. Remélhetőleg szerdán véget ér az ezzel kapcsolatos találgatások sora!

A másik pletyka pedig - amivel kapcsolatban remélhetőleg szintén okosabbak leszünk két nap múlva - a Final Fantasy XVI leleplezéséről szól, ami a találgatások szerint csakugyan a szerdai műsorban lesz esedékes. A Square Enix executive producere, Shinji Hasimoto nemrég retweetelte a Sony eredeti, az eseményt beharangozó twitteres bejegyzését, majd nem sokkal később törölte is a megosztást. Ez pedig ha nem a véletlen műve, akkor komoly esély van arra, hogy a legendás szériával kapcsolatban is kapunk valamilyen bejelentést.

39.
39.
KopyAti
#26: Hát én akkor nem a legtöbb ember vagyok!
37.
37.
xSHx
#31: Én inkább innovációnak hívom, de kinek mi :/ ...De tuti k.drága lesz. Én spec jobban várom a konzolt az újdonságai miatt mint a launch címeket. Annó a vibro motor sem volt gimmick, sztem ez sem lesz az. Vágom a centit, a pénz meg már rég félre van rá rakva.
35.
35.
Vis Major
#34: Az nálam nem kérdés ;D
A Resi7 olyan élményt nyújtott..... nem az volt számomra a legjobb játék, a Witcher, UC4 annak "dlc"-je, spiderman, Horizon zero dawn, days gone, Rdr 2, tlou 2, dark souls, bloodborne..... ezektöl mind le esett az állam vizuálisan deee amit a VR nyújtott a Resi 7-el az... atya úr isten!!!! Hihetetlen élmény volt
34.
34.
Gaboo77
#33: Vagy majd veszünk PS5 Pro-t VR-al. :D
32.
32.
Vis Major
#30: Az kb 3-4év múlva jön. Nem rég volt hír hogy a sony embereket toboroz "vr münkakörbe"
31.
31.
adamsfamily
Kíváncsi leszek mennyibe fáj majd az irányítója,így hogy telerakták egy csomó felesleges szarral.
30.
30.
Gaboo77
Egyébként még van egy fegyvere amit el tudna most durrantani a Sony, a PSVR 2. Az lenne nagy meglepetés még.
26.
26.
Zuzmo
A legtöbb ember nem néz bluray filmeket, Magyarországon meg főleg nem.
24.
24.
Gaboo77
#21: Már meg is cáfoltatok! :)
21.
21.
Tokodboy
Ha csak 100 dollár lesz a különbség, akkor egyáltlaán nem éri megvenni a digitális változatot.
Egy normális 4k-s blu ray lejátszó 100.000 ft.
Röhögve kicsengetem érte a 100 dolláras felárat
14.
14.
kamgecam
#5: Két különböző studió csinàlja.
12.
12.
Zuzmo
Le kellett vinni 400-ra az olcsóbb PS5-öt, mert ha drágább lenne, túl nagy lenne az árkülönbség a Series S-hez képest. A meghajtós ára pedig úgy jó, ha egyforma a Series X-szel, mert így maximális a profit, miközben nem befolyásolja a vásárlókat az ár a kettő közötti döntésben. Olcsóbbnak nem lenne érdemes lenniük, az akár azt is sugallhatná, hogy kevesebbet ér a PS5, meg nyilván az elmaradó bevétel miatt sem.
5.
5.
azureknight0715
Final fantasy XVI??? Azt hittem gőzerővel csinálják a VII remka folytatását. Hát ennek annyira nem örülök. Jó a xv jó volt de nem tudnám egy lapon emlegetni a VII,VIII, X-es részével. A 7 remake meg tökéletes lett.
4.
4.
crytek
#2: Ha valaha lesz ps5-öm csakis meghajtós lesz mert digitálisan a Driveclub már nem elérhető, lemezről pedig még elvileg futhat majd...

2.
2.
Yanez
Ha a digitális valóban csak egy meghajtóval lesz kevesebb, akkor szerintem jó vétel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...