Idő előtt leplezte le a Facebook az Oculus Quest 2-t

Igaz, hogy az Oculus Quest 2 bemutatását erre a hétre tervezte a Facebook, most mégis idő előtt került ki pár videó és a részletes termékleírás a mobilis VR-eszköz legújabb kiadásáról.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#5
#4: igen és a quest kivételével nincs olyan vr szemüveg amihez ne kellene pc. Továbbá ezzel azt kapod amit a készülék nyújtani tud, míg rendes vr szemüvegben azt kapod amit a géped ki tud hozni, szóval lehet bővíteni, szebbé, jobbá tenni.

Azért én NAGYON erősen kételkedem abban hogy Magyarországon ez elterjedt dolog lenne, de még nyugaton se, különben már mindenki AAA-s vr only játékokat gyártana, és ha jól látom a mai napig nem készült még egy igazi tripla ás játék az Alyxen kívül ami miatt érdemes lenne beruházni rá.
#4
#3: Üssetek le!
1. Nem ugyanott vannak az árak
2. Ez igaz, tényleg minden évben jön új Oculus... mondjuk ez már túlzás tőlük.
3. 150-160 ezer forint a Quest
4. Egy PC-t és konzol nem igénylő szemüvegnél, hogy a fenébe nem tudod felfogni, hogy nem kell hozzá PC és semmi se? Miért olyan nehéz ez a fejednek megérteni?
5. Lényegében már elterjedt annyira, hogy elterjedjen hamarosan annyira, hogy minden potenciális háztartásban legyen egy. Ideje lenne odafigyelni arra, mi folyik körülötted.
#3
valamit kezdhetnének már a vr piaccal mert röhejes hogy majd 5 év után is ugyan ott állnak az árak és nem is mennek le, és persze minden évben új termék jön... oké, hogy 200-300 ezer egy vr szemüveg, de hogy legalább ennyi értékű pc is kelljen hozzá, így már nagyon nem éri meg. Így sose fog elterjedni
#2
#1: Oculus Questem van, semmi problémám sincs sem a Beat Saberrel, sem a Half Life: Alyx-al, sem a The Walking Dead: Saints & Sinners-el. Linket használok. Szóval nem igaz az az állításod, hogy "nem éppen optimális dedikált PC VR-ra".
#1
Remélem tesznek rá egy display portot ha már kinyírták a PC VR részleget.
Oculus Link nem éppen optimális dedikált PC VR-ra.
Nem hiszem, hogy túl nagy ördöngősség lenne. Illetve ha ezt meglépik akkor tényleg nem lenne ellenfelük. Egy hibrid HMD ami képes önállóan és PC-re kötve is működni? Kell ennél több?
De amíg nincs lehetőség egyenesen PC-re kötni mint egy Rift S-t vagy Indexet, addig maradok a Rift S-nél.