Star Wars: Squadrons - a háború még nem ért véget

Az Electronic Arts egy CG-kisfilmmel vezeti fel az október elején boltokba kerülő Star Wars: Squadronst, amelyben egy magára maradt TIE Interceptor-pilóta megpróbáltatásainak lehetünk szemtanúi a Birodalom bukását követően.

Az endori csatát követően a Var-Shaa-nál felhúzott hajógyárat is elbukta a Birodalom, a kisfilmünk főszereplője pedig egy TIE Interceptor-pilóta, Varko Grey, akinek megsérül a gépe, és magára marad a bajtársai visszavonulása után. Pechére összeakad egy X-szárnyúval, akivel egészen a bolygó felszínéig kergetik egymást, és bár az Új Köztársaság embere rendkívül magabiztos a dolgában, hősünk bebizonyítja neki, hogy a háborúnak még egyáltalán nincs vége.

Vélhetően ennek szellemében veszi majd kezdetét az október 2-án PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő Star Wars: Squadrons kampánya is, és mivel a játékban a másik oldal is kiemelt szerepet kap, meglepődnénk, ha a következő hetekben nem futna be egy másik hasonszőrű előzetes is, csak ezúttal a köztársaságiakkal a középpontban. A Squadrons egyébként VR-kompatibilis lesz, és botkormánnyal is irányíthatjuk majd.

A játék munkálatai már befejeződtek.

4 komment - szólj hozzá!