Frissítve: A Sony kevesebb PS5-öt tud gyártani?

Habár legutoljára arról szóltak a hírek, hogy a Sony felpörgeti a PlayStation 5 gyártását, a Bloomberg japán részlege úgy értesült, hogy a tervezettnél így is 4 millióval kevesebb konzol fog legördülni a gyártósorról.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#38
#36: És? Odajutottál ?
#37
#36: :D
#36
#34: Haverom kihasználta, nálunk még egy-két játékon kívül nem ment csak a YouTube róla. Na mondom, akkor megveszem a jegyem a mennyországba és elcseréltem vele, minimális ráfizetéssel.
#35
#33: Szerintem inkább rendeljen elő, hátha lesz 400 Ft is addigra az EUR.... :)
#34
#28: miert valtottal vissza?
#33
Majd 2021 BlackFriday-kor megveszem. Am aki akar most venni, az vegye meg Csehországban. Itt nem 27, csak 15 % az ÁFA.
#32
#10: Van benne valami...
#31
#27: Megjelenéskor voltak ilyen gondok a próval. Én 2017 novemberében vettem, semmi ilyesmit nem tapasztaltam, pedig elég sokat pörgettem és pörgetem mai napig. Digital foundry-s összehasonlításokat is néztem és nagyon rég nem láttam ilyesmit.
#30
#28: Hát pedig amíg nem volt boost mode, előfordult ilyen ( pont launchkor )
#29
#20: Vagy azok nem fognak venni, akiknek nincs pénzük. Akiknek meg van pénzük és szeretnének venni azoknak meg lehet nem jut. Gratula. Ellesték az ms előző generációváltási szerencsétlenkedését? Vagy mi van?
#28
#27: Valamire nagyon nem jól ruháztál akkor be. Nekem volt sima, majd pro most pedig megint sima.
Töltések kényelmetlenül többek, nincs csak 2,4ghz és sorolhatnám. Életem legjobb döntése volt pro-rá váltani és az egyik legrosszabb vissza.
#27
Őrnagy! 26#
Jól teszed! Én megvettem 2.5-éve a ps 4 pro-t, és nem sok különbséget vettem észre az alapgéphez képest. Ja de... nem egy játék rosszabbul futott rajta, mint a gyengébb sima alapgépen. Szóval " megérte " plusz 45.000 ft-ot kiadnom érte. :/
#26
2x vettem megjelenéskor konzolt. Többet nem fogok.
#25
#24: Ez így van,majd akkor kell a fejeket vakargatni,ha hiány lesz,addig felesleges kongatni a vészharangot.Ezért sem értem a 16.hozzászóllást,hogy miért kell lebalfaszozni őket,már jó előre,mikor lehet szépen fogják vinni nem lesz hiány mert pótolni tudják az eladottakat.Ezt csak akkor tudjuk majd meg.
#24
De ez a hír, pontosabban pletyka arról szól, hogy ők kitaláltak egy mennyiséget ami szerintük kell és annyit nem sikerült gyártani. Mitől jelentene ez hiányt? Hiány akkor keletkezik, ha nagyobb a kereslet, mint a kínálat. A keresletről meg csak elképzeléseik lehetnek, mert még az előrendelés sem indult meg, hogy abból következtetni lehessen.
#23
21.-re terveztem venni egyet.
#22
#8: Ennyi
#21
#20: Akármilyen is a launch lista , ha van otthon gép, nem életbevágó azonnal rohanni a boltba. Hogy azzal a pár címmel ( ha van annyi ) azonnal játszon az ember ? Megvárnak azok is....
#20
#14: Mivel a Sony semmi olyant nem mutatott, ami miatt futni kellene a boltba megjelenéskor, így tényleg csak azok fognak venni day 1, akik betegesen gerjednek az új dolgokra, azok akik képesek sorbaállni az új Iphonért is reggel 5kor, valamint ugy-e azok, akiknek még nincs egyáltalán konzolja.

Az lesz a kampány része szerintem mindkét gyártónál, hogy tolni fogják a Cyberpunk stb videókat, amelyben összehasonlítják a régi és az új gép közötti teljesítményt, de ezt leszámítva semmi, azaz SEMMI nem lesz, ami indokolná a racionálisan az azonnali vásárlást, főleg azoknál, akiknél már egy Pro vagy One X csücsül otthon a polcon.

Nem lesz hiány (nálunk tuti nem)...csak kell a FOMO érzést kelteni az emberekben, hogy azonnal költsenek, ezzel meggyorsítva a korona miatt kiesett pénzek visszatermelését.
#19
#9: Gondolom, csak az adott üzletben levásárolható voucherért. Bár még így is jó ár. Angliában is van használt elektronikával kereskedő lánc, a cex. Ott £200 a ps4 pro ha megvan a doboza is, kp-ben 165-öt adnak érte.