Fall Guys - külön szigetre zárták a csalókat

A csaláshoz folyamodó játékosokat senki nem szereti, és pontosan ezért a Fall Guys: Ultimate Knockout fejlesztését végző Mediatonic egy határozottan érdekes büntetést talált ki ezeknek a felhasználóknak.

Amikor ugyanis elindult a játék, a készítők nem szerettek volna senkit sem jogtalanul bannolni, ezért létrehoztak egy szigetet, ami a hangzatos Cheater Island nevet kapta. Minden játékos idekerült, akik kapcsán megbizonyosodtak, hogy nem tisztán próbálja elérni az áhított győzelmi koronát, és csakis kizárólag a többi csaló babzsákkal mérkőzhettek itt meg a továbbiakban.

A rendszer jól működött, sok régióban viszonylag gyorsan össze is jött a meccshez szükséges létszám, ahol pedig nem, ott a játékosok egy végtelen limbóban ragadtak a töltőképernyőt bámulva. Nemrég azonban elkezdtek előkerülni olyan videók az interneten, amelyeken látszólag Cheater Island-mérkőzések zajlanak, de valójában nem tudják azt a fejlesztők 100 százalékos bizonyossággal megállapítani.

Pontosan ezért inkább úgy döntöttek a Mediatonic munkatársai, hogy a börtönsziget bezárja a kapuit, és inkább az Epichez fordulnak segítségért a csalókkal való küzdelemben. Ennek köszönhetően a Fall Guys hamarosan megkapja a Fortnite-ban is használt Epic-féle Anti-Cheat rendszert.

8 komment - szólj hozzá!