Fall Guys - külön szigetre zárták a csalókat

A csaláshoz folyamodó játékosokat senki nem szereti, és pontosan ezért a Fall Guys: Ultimate Knockout fejlesztését végző Mediatonic egy határozottan érdekes büntetést talált ki ezeknek a felhasználóknak.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#8
#4: És sokan azt nem értik meg, miért hajlandó röhögve fizetni a multiért valaki konzolon. Pedig puding próbája...
#7
Ma vettem észre, hogy a pályák is egy kisebb frissítésen estek át (See Saw, Whirlygig). Legjobban a focimeccseknél látszik, ahol a pályára plusz akadályok kerültek.
#6
#4: Ugyanúgy tolják főzött rendszeren a hack-eket, mint pc-n, ha lebuknak max elpasszolják a bannolt konzol vmi szerencsétlennek.
#5
Az ileneket IP cím vagy sorozatszám(pl ha konzolról van a, Debil. Gondolom PC-nek is van sorozatszáma) szerint bannolnám.
#4
#2: Konzolon nem igazán létezik PC-s értelemben vett csalás, inkább bugokat kihasználó játékosokról hallani. Én ezért hagytam fel teljesen a PC-s multizással, egyszerűen meguntam az egészet.
#3
#2: Leginkább PC-n van probléma a cheaterekkel
#2
Én elég sok menetet letudtam már és eddig ps4-en egyszer láttam eddig csalót, aki végig futott a levegőben és ennyi :D Mondjuk, hogy neki ebben mi a jó azt nemtudom, mert pont az az élvezet, hogy végigcsinálsz egy pályát... Mostmár annyira megy a játék, hogy kivétel nélkül, mindig a döntőbe jutok, ha persze nem bukunk el elötte a csapatversenyen :D
#1
Mi értelme? Úgy értem, mennyire kell egy nyomorék élettelen senkinek lenned, hogy egy ilyen típusú játékban csaláshoz folyamodj?