Tenet - nem teljesít jól az Egyesült Államokban

Igaz, ennek az okát nem nehéz kitalálni, hiszen hiába Christopher Nolan filmje az idei év egyik legnagyobb blockbustere, az Egyesült Államokban továbbra is sok mozi zárva tart a járvány miatt.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#10
Haverral elmentünk, 4en ültünk a moziba! Tök jó érzés volt, hogy nem hallottál csámcsogásokat melletted/előtted/mögötted!

A film maga érdekes volt, nekem nagyon tetszett és tisztán érthető volt, hogy miről szól! Néha kell ilyen film is, nem lehet minden film csak látványorgia!
Nem szimplán egy Bond-szerű kém film volt és pont ez tetszett benne! Humort is tartalmazott, de inkább intellektuális szinten. A színészek alakításai pedig szerint nagyon ott voltak.
#9
Kb. a Top Gun 2 amit érdemes idén megnézni majd moziban, az tényleg a látványról fog szólni a felhők felett/között/alatt, erről ennyit.
#8
#7 ugyanígy vagyok vele! Még egyszer szeretném megnézni IMAX-ben.
#7
Ők kihozták, de a mozik üresek még.
Nem hiába halasztanak minden filmet.
Ők bevállalták. Én is ezért nem halogattam és néztem meg premierkor, mert nem tudtam meddig lesz még nyitva mozi.
Baromira tetszett. Azonnal újra akartam nézni.

(Az a vicces, hogy szinte minden film bemutatóját eltolták, így a 2021es Oscaron lassan csak a Tenet indulhat egyedüliként.
#6
Kalifornia lángokban, a fél ország romokban és tüntetések, aztán itt a kovidgenyó is....
Nem biztos, hogy a nagyérdemű, épp moziba készül.....
#5
#4: Én azért elmentem, és voilá, még mindig élek.

#3: Még Nolani mércével is sok volt a plot hole ez tény, de azért messze nem volt érthetetlen a film, egy Mr. Nobody, Forrás, vagy Anyám! azért sokkal jobban megdolgoztatja az agyat. A látvány miatt pedig bőven megérte a nagyvászon.
#4
hulyebb idopontban ki sem adhattak volna
nyilvan senki nem megy a moziba mikor egymas mellett elmenni felnek egyesek
#3
vagy csak mert az embereknek rohadtul nincs igényük olyan filmekre amik nem szórakoztatnak? Vagy nem tudom de nekem rohadtul nem szórakozás ha fingom sincs róla mit látok és mi miért történik és ráadásul még csak el sem magyaráznak semmit. Ennyi erővel a zártosztályon lévő emberek is nagyon jó kis sztorikat tudnának fabrikálni az a sok sznob filmbarátok szerű geek biztos zabálná :D
#2
#1: *Simán meglehetne oldani, pl. olyan módon is, hogy pl. amíg a mozikban fut 1 film, addig nem lehet megvenni online, csak kölcsönözni lehetne mozijegy áron....

Ez nem tudom mennyire lenne jó, csak 1 hirtelen ötlet volt példának...
Igazából valamennyivel olcsóbb is lehetne persze online, hiszen olyankor az árban nem kellene hogy legyen a mozik üzemeltetési költségei, beleértve a mozi alkalmazottak bérét, számlákat, stb.... De szerintem még sokan így is befizetnének online 1-1 mozifilmre, ha egy várva várt címről, filmről van szó,, meg a streamelés minősége korrekt, stabil és minimum Full HD
#1
Adják ki őket online is már az első napon, Google Play-en/YouTube-on, vagy akár Amazonon is... Egyébként is már 2020 van, nem az 1900-as évek eleje, hogy moziba kelljen menni mozgóképért, ennyi.