Sebesen fogy a Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2

Az Activision jelentése szerint a gördeszkás madárember első két videojátékát egybecsomagoló felújított változat máris átlépte az egymilliós eladási mérföldkövet, ezzel a teljes franchise legerősebb nyitányát produkálva.
  • Írta: szlav

Kommentek

#10
Épp most kerestem rá vajon mennyibe kerül, mert nekem ezek a játékok sajnos kimaradtak. Csak nem sikerült a Steames verzió.. Kár érte.
#9
#7: a végleges verzióban sem sebeznek sokat a fegyverek, de ez az alap half lifeban is így volt, mondjuk ott lehet még sokkal rosszabb volt... az ingyenes Black Mesa az nem az a 10 évvel ezelőtti verzió volt? :D Mert amíg nem volt xen kampány már az előtt is fizetős volt , de úgy 10 éve vagy régebben amikor moddb-n megjelent a black mesa ingyenesen akkor is játszható volt csak pár óráig. Az óta azért átesett némi változáson :P
#8
#7: Gratula a platkőhoz (nekem nincs türelmem ilyesmihez). A második részt fenntartásokkal kezeld. Nekem nagyon tetszett az is, de ha őszinte akarok lenni, The Surge 1.5 inkább :)
#7
#6: +1 minden szavadnak. Black Mesa Xen kampánya még hátravan, mert csak az ingyenes verzióval játszottam anno, de imádtam, talán csak annyi, hogy a fegyverek borzasztóan keveset sebeztek, ezt nem igazán tudtam mire vélni, bár lehet, hogy a végleges verzióban már más a helyzet. Amúgy képzeld, platina lett a Surge, nem volt annyira meredek vállalkozás, mint hittem:D Remek játék, és baromira alulértékelt, simán megüti mondjuk a DS2 szintjét.
#6
#5: Félig egyet értek és félig nem.
Black Mesah= odaadám a fiamnak és modern köntösben úgy szórakoznak ahogy én húsz éve. (nem várható el tőle, hogy szeressen egy eltűnt generációt)
TloUs2= azóta csakbténfergek. Kijátszottam, tetszett de úgy érzem magam azóta, mint egy bukott szuperhős akinek se ereje, se pénze, se hatalma.
#5
#4: szerintem a fanság sokszor eltorzítja a dolgokat pozitív vagy negatív irányba. pl a Tony h. pro skater 5nél tuti a fanok húzták le, ahogy a last of us 2-nél is, aki meg laikusként belekezdett az egy vagy egész jó vagy átlagos élményt kapott de rosszat tuti nem. De mondjuk pl a Black Mesa-t meg túlthypeolják a rajongók szvsz, szerintem pont rosszat tett a játéknak hogy belenyúltak az eredeti koncepcióba és kiegészítették (a xen kampány).
#4
#3: "én nem hiszem hogy a legjobb influencer lennék ennél a játéknál, mert anno már ps1-en is a thps1-2t toltam, meg úgy az összeset az évek alatt,"
Pont ezért mérvadó, amit mondasz :)
#3
#2: én nem hiszem hogy a legjobb influencer lennék ennél a játéknál, mert anno már ps1-en is a thps1-2t toltam, meg úgy az összeset az évek alatt, szóval olyan szemmel nem nagyon tudnám nézni mintha életemben most játszanék először ezzel :D Mert igazából az irányítás az a thps4 vagy az underground 2-é (habár van lehetőség a thps1 meg thps2 irányítását bekapcsolni), a pályák meg szinte ugyan azok szebb grafikával. Igazából a leglényegesebb különbség a régiekhez képest, hogy ha egy karakterrel kijátszod az összessel ki lesz játszva a játék, nem úgy mint régen hogy minden karakterrel külön lehetett kijátszani, egyedül a stat pointokat kell minden pályán minden karakterrel összeszedni, mert azzal tudod csak növelni a statjaidat, pénzért nem tudsz már vásárolni. De minden karakternek vannak challengei amiket ha kitolsz megkapod róluk a szokásos kisfilmet, de eléggé idióta és idegesítő challengek vannak, amik sokszor teljesen érthetetlenek, sokszor videót kellett nézni róla neten mi a francról is van szó.
#2
#1: Pont ezt akartam írni, hogy valami user vélemény jöjjön már
#1
én azért megvédeném a THPS5-öt, közel sem olyan rossz játék mint ahogy be lett állítva, teljesen játszható és normális játék. Az 1.5-ös metacritic átlag teljesen valótlan. A THPS1+2 remake viszont tényleg fasza lett, online is egész jó móka.